Ημέρα εξελίξεων για Σίλντενφελντ, Αμπέιντ

Ημέρα εξελίξεων για Σίλντενφελντ, Αμπέιντ

Gazzetta team
Ημέρα εξελίξεων για Σίλντενφελντ, Αμπέιντ

bet365

Απάντηση από τη Νιούκαστλ περιμένει εντός της ημέρας ο Παναθηναϊκός για την υπόθεση του Αμπέιντ, τη στιγμή που ο Σίλντενφελντ με τον μάνατζέρ του πρόκειται να συναντηθούν με τους ανθρώπους της Ντιναμό στην Αυστρία.

Εξελίξεις είναι πιθανό να προκύψουν σήμερα για δύο περιπτώσεις παικτών που «καίνε» το Τριφύλλι κι εφόσον υπάρξει θετική εξέλιξη, πρόκειται να λύσουν σε σημαντικό βαθμό τα χέρια των «πρασίνων» στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Ο λόγος για τους Σίλντενφελντ κι Αμπέιντ, τους οποίους ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Αλγερινού, εντός της ημέρας αναμένεται η απάντηση από τη Νιούκαστλ στην πρόταση που έχουν κάνει οι «πράσινοι» σύμφωνα με το «Goal» και η οποία αφορά στην αποδέσμευση του παίκτη, αλλά με την αγγλική ομάδα να διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του.

Σχετικά με τον Κροάτη στόπερ, πρόκειται να μεταβεί μαζί με τον ατζέντη του στην Αυστρία, ώστε να συζητήσει εκ του σύνεγγυς με τους ιθύνοντες της Ντιναμό Μόσχας (βρίσκεται εκεί για προετοιμασία) για το μέλλον του. Ο «Σίφο» είναι αποφασισμένος να πιέσει με όλες τις δυνάμεις του ώστε να βρεθεί λύση και να ενεργοποιηθεί ξανά η προοπτική δανεισμού του στο Τριφύλλι, ενώ είναι διατεθειμένος ακόμα και να δεχτεί «ψαλίδι» στις αποδοχές του. Σε περίπτωση πάντως που ούτε σήμερα βρεθεί η «χρυσή τομή», οι πιθανότητες για να διαφοροποιηθεί η κατάσταση θα έχουν λιγοστέψει... δραματικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα