Γερμανία - Αλγερία στο Mundial

Θοδωρής Βασίλης
Γερμανία - Αλγερία στο Mundial

bet365

Η Γερμανία είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Αλγερία (23:00 ΝΕΡΙΤ) που ψάχνει εκδίκηση για τα όσα έγιναν 32 χρόνια στο Μουντιάλ του 1982.

Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στον όμιλο και προκρίθηκε ως πρώτη δείχνοντας ότι είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Τα «πάντσερ» έχουν σε τρομερή κατάσταση τον Τόμας Μίλερ ο οποίος έχει ήδη τέσσερα γκολ.

Αντίπαλος της Γερμανίας είναι η Αλγερία η οποία παρότι δεν λογιζόταν στα φαβορί του ομίλου κατάφερε να αφήσει εκτός την Ρωσία του Φάμπιο Καπέλο. Η ομάδα του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς έκανε την υπέρβαση και πλέον προετοιμάζεται χωρίς άγχος για να κάνει άλλη μία έκπληξη.

Πλέον μπροστά τους έχουν έναν αντίπαλο με τον οποίο έχουν προηγούμενα. Έχουν περάσει 32 χρόνια από την «Ντροπή της Χιχόν» σε ένα ματς-παρωδία όταν Γερμανία και Αυστρία έπαιξαν ακριβώς για να φέρουν το αποτέλεσμα που τους βόλευε αφήνοντας εκτός την Αλγερία.

Για τον λόγο αυτό στην χθεσινή προπόνηση της Αλγερίας διαβάστηκε επιστολή από παλαίμαχους παίκτες της ομάδας του 1982 με την οποία ζητούσαν οι νυν διεθνείς να εμπνευστούν από εκείνο το ματς. Στα αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα και αναμένεται οι δύο προπονητές να παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν.

Πιθανές συνθέσεις:

Γερμανία: Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μερτεζάκερ, Χέβεντες, Σβαϊνστάιγκερ, Λαμ, Κρόος, Οζίλ, Ποντόλσκι, Μίλερ

Αλγερία: Μ' Μπολί, Μεσμπά, Χαλίς, Μπουγκερά, Μαντί, Μεντζανί, Μπενταλέμπ, Τζαμπού, Μπραχιμι, Φεγκουλί, Σλιμανί

 

Τελευταία Νέα