Παπασταθόπουλος: «Ψηλά το κεφάλι» (vid)

Gazzetta team
Παπασταθόπουλος: «Ψηλά το κεφάλι» (vid)

bet365

Ο σκόρερ του 1-1 Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανέφερε πως η Εθνική άξιζε την πρόκριση, τονίζοντας πως θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν ψηλά το κεφάλι για όσα έχει καταφέρει αυτή η χώρα.

Αρχικά ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που έχει λίγες χαρές και πολλές λύπες. Σήμερα αξίζαμε να κερδίσουμε με βάση την εικόνα, αλλά όταν με τις ευκαιρίες που έχεις δεν σκοράρεις παίζοντας και με παίκτη παραπάνω, η αντίπαλη που παίζει με δέκα έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση. Είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες και τις τρεις τις έβγαλε ο τερματοφύλακας τους. Τα παιχνίδια τα μεγάλα τα κερδίζουν οι προσωπικότητες».

Για την αποχώρηση του Καραγκούνη: «Μεγάλο κεφάλαιο ο Κάρα, κάποτε φτάνει το τέλος, θα φτάσει και για εμένα. Αυτό που αφήνει είναι μια παρακαταθήκη και εμπειρίες που θα μας είναι χρήσιμες για το μέλλον».

Για το τι θα ήθελε να πει στον ελληνικό λαό: «Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να έχει ψηλά το κεφάλι, είμαστε μια μικρή χώρα και έχουμε πετύχει πολλά. Θα πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι και να είμαστε όλοι περήφανοι για την Ελλάδα».

 

Τελευταία Νέα