Κρίσιμη συνάντηση για Λάζοβιτς (vids)

Κρίσιμη συνάντηση για Λάζοβιτς (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Κρίσιμη συνάντηση για Λάζοβιτς (vids)

bet365

Στα... σκαριά είναι το τελικό ραντεβού του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Ντάρκο Λάζοβιτς. Στο κόλπο για το deal και Αλεξάνταρ Κάταϊ και Πέταρ Γκρμπιτς.

Σύμφωνα με πηγές του Gazzetta.gr από την Σερβία ο Ολυμπιακός έχει μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του γεννημένου το 1990, Ντάρκο Λάζοβιτς, ενός παίκτη που έχει την δυνατότητα να παίξει στα άκρα της επίθεσης αλλά και πίσω από τον φορ. Για τον Λάζοβιτς πριν από περίπου 2 χρόνια ο Ερυθρός Αστέρας είχε αρνηθεί πρόταση της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ από ομάδα της Αυστρίας. Τότε ο Λάζοβιτς είχε αξιολογηθεί με συγκεκριμένα οικονομικά κριτήρια με τους Σέρβους να θεωρούν πως θα έπαιρναν πιο πολλά χρήματα για αυτόν.

Ακολούθησαν όμως τραυματισμοί με την αξία του ποδοσφαιριστή να πέφτει. Στην δεδομένη στιγμή ο Λάζοβιτς έχει επανέλθει πλήρως έχοντας αποδώσει αρκετά καλά την περασμένη περίοδο όμως τα σοβαρά προβλήματα στο οικονομικό σκέλος έχουν χτυπήσει την πόρτα του Ερυθρού Αστέρα, ταλανίζοντάς τον. Έτσι είναι ανοιχτός σε κάθε προσφορά. Ο Ολυμπιακός έχει την διάθεση να δώσει από 1.5 έως 2 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, χρήματα με τα οποία μπορεί να τον κλείσει.

Βάζει στο... παιχνίδι και τους Κάταϊ (σ.σ. για τον οποίο έχουν γράψει από χθες οι Σέρβοι) και Γκρμπιτς με μονοετείς δανεισμούς. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν κάνει πάντως ακόμα την τελική τους κίνηση. Η τελική προσφορά των πρωταθλητών θα γίνει μέσα στις προσεχείς ημέρες οπότε και θα υπάρξει νέα συζήτηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα για τον Λάζοβιτς. Πρόκειται πάντως για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο και χαρισματικό παίκτη, που είναι σε θέση να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα