Λάτιν ντέρμπι χωρίς Σουάρες

Θοδωρής Βασίλης
Λάτιν ντέρμπι χωρίς Σουάρες

bet365

Η Κολομβία που εντυπωσίασε στην φάση των ομίλων αντιμετωπίζει την πληγωμένη από την τιμωρία του Σουάρες Ουρουγουάη (23:00 ΝΕΡΙΤsports) με έπαθλο τα προημιτελικά.

Η ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν έδειξε στα ματς του ομίλου ότι δίκαια θεωρείται από τις καλύτερες ομάδες αυτή την στιγμή στο Μουντιάλ. Ροντρίγκες και Κουαδράδο βγάζουν μάτια με την Κολομβία να δείχνει ικανή για ακόμα πιο σπουδαία πράγματα.

Στον όμιλο τερμάτισε με το απόλυτο έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι σε Ελλάδα, Ακτή Ελεφαντοστού, και Ιαπωνία παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο.

Η Ουρουγουάη από την πλευρά της ασχολείται με το θέμα του Λουίς Σουάρες. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ τιμωρήθηκε με εννιά αγωνιστικές αποκλεισμό από ματς της Ουρουγουάης και 4 μήνες από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα!

Όπως ήταν φυσικό η απόφαση αυτή έφερε την αντίδραση της «Σελέστε» που χάνει το μεγάλο της αστέρι στην πιο κρίσιμη στιγμή. Η Ουρουγουάη είναι διαφορετική ομάδα χωρίς τον επιθετικό της Λίβερπουλ όπως φάνηκε στην φάση των ομίλων.

Χωρίς τον Σουάρες η ομάδα του Ταμπάρες ηττήθηκε από την Κόστα Ρίκα, ενώ με τον ίδιο στην ενδεκάδα κατάφερε να κάνει δύο νίκες απέναντι σε Αγγλία και Ιταλία.

Εκτός από τον Σουάρες εκτός είναι και ο Λουγκάνο με τον Χιμένες δίπλα στον Γκοδίν.

Πιθανές συνθέσεις:

Κολομβία: Όσπινα, Ζουνίγκα, Ζαπάτα, Γιέπες, Αρμέρο, Αγκιλάρ, Σάντσες, Κουαδράδο, Ροντρίγκες, Ιμπάρμπο, Γκουτιέρες

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Περέιρα, Χιμένες, Γκοδίν, Κάσερες, Ρίος, Γκονζάλες, Ροντρίγκες, Λοδέιρο, Στουάνι, Καβάνι

 

Τελευταία Νέα