Αγάπη... διαρκείας για τον συνάνθρωπο από Αστέρα!

Φώτης Καρακούσης
Αγάπη... διαρκείας για τον συνάνθρωπο από Αστέρα!

bet365

Με μέρος των εσόδων να διατίθενται στην «Κιβωτό του Κόσμου», ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε την Πέμπτη τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης χρονιάς.

Το έχουμε γράψουμε πολλές φορές και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε όταν υπάρχουν τα ερεθίσματα. Ο σωστός επαγγελματικός αθλητισμός, θα πρέπει να δίνει μεγάλο βάρος στην κοινωνία, με τις ομάδες να βοηθάνε με οποιοδήποτε τρόπο όσους έχουν ανάγκη. Σήμερα το ξαναγράφουμε με αφορμή την αξιέπαινη κίνηση του Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες παρουσίασαν σήμερα Πέμπτη τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης χρονιάς, τονίζοντας πως μέρος των εσόδων θα πάνε στην «Κιβωτό του Κόσμου»!!!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα για την παρουσίαση των διαρκείας έχει ως εξής: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 στους εκπροσώπους Τύπου.

Όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης κ. Γιώργο Μποροβήλο, μέρος των εσόδων από τα φετινά εισιτήρια διαρκείας του Αστέρα θα δοθούν υπέρ της ενίσχυσης της «Κιβωτού του Κόσμου» ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού.

«Ο Αστέρας δίπλα στον κόσμο του»

Μιλώντας για τα φετινά εισιτήρια διαρκείας ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Ο Αστέρας υλοποιώντας ένα πρόγραμμα που έχει χαράξει εδώ και χρόνια, έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Θυμίζω πώς βρίσκεται στον 8ο σερί χρόνο του στη Σούπερ Λιγκ, ενώ για τρίτο χρόνο θα συμμετέχει στο EUROPA LEAGUE, ενώ πέρσι είχε παίξει και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας οράματα για την φετινή αγωνιστική περίοδο πολύ ψηλά. Είμαστε θιασώτες των έργων και όχι των λόγων. Νομίζω πώς αυτό αποδεικνύεται καθημερινά με τις πράξεις και όχι με τα λόγια.

Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα πώς η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και οι ιδιοκτήτες της οι κ.κ. Μπάκος, Καυμενάκης δίνουν μεγάλη βαρύτητα και σημασία στο ηθικό κομμάτι. Αυτό που έχουν ανάγκη να νιώσουν τη ζεστασιά, πώς ο κόσμος καταλαβαίνει αυτή την μεγάλη προσπάθεια και είναι δίπλα του. Η συμμετοχή στα εισιτήρια διαρκείας δίνει κουράγιο σε αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίσουν αυτό το σπουδαίο όραμα.

Θέλουμε να αυξήσουμε τον αριθμό φιλάθλων στην τοπική μας κοινωνία, όσο και στους κοντινότερους όμορους νομούς όπως είναι η Αργολίδα, η Λακωνία, η Μεσσηνία. Ο στόχος μας είναι να αποκτήσει ο Αστέρας φιλάθλους από όλη την Πελοπόννησο.

Θα δώσουμε βάση στα μικρά παιδιά, στους μικρούς φιλάθλους. Τα τελευταία χρόνια η πολιτική του Αστέρα είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Καθιερώσαμε εισιτήριο 5 ευρώ ώστε οι μαθητές και τα μικρά παιδιά να κάνουν τη δική τους κερκίδα, τη δική τους παρέα, ώστε κάποια στιγμή ο Αστέρας να αποκτήσει δικούς του φιλάθλους, όπως τους οραματιζόμαστε. Είμαστε χαρούμενοι με την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, ωστόσο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Η αλλαγή που ήρθε τόσο γρήγορα στην ποδοσφαιρική ζωή μας ήταν πολύ δύσκολο να αφομοιωθεί από την φίλαθλη κοινότητα. Κινούμαστε όμως προς αυτή την κατεύθυνση, για να έχουμε στο μέλλον περισσότερους φιλάθλους. Θέλουμε να πιστεύουμε πώς παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν, τα επόμενα χρόνια, θα είναι χρόνια του Αστέρα Τρίπολης.

Στο γήπεδο έρχονται άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Τα τελευταία χρόνια ο Αστέρας έχει μειώσει δραστικά τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές. Φέτος και προχωρώντας προς αυτή την κατεύθυνση, στη Θύρα 1 στο τμήμα Α και Β μπορεί κάποιος να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας με 100 ευρώ πληρώνοντας σε 6 άτοκες δόσεις. Θυμίζω πώς ο Αστέρας δίνει κατά βάση περίπου 25 επίσημους αγώνες την σαιζόν, που σημαίνει πώς η τιμή είναι περίπου στα 4 ευρώ ο αγώνας.

Ο Αστέρας έχει σκεφτεί και τις κατηγορίες των ανέργων, των τριτέκνων, των πολύτεκνων, υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας των 50 ευρώ, δηλαδή η τιμή εισιτηρίου είναι 2 ευρώ ο αγώνας. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τα παιδικά εισιτήρια που είναι των 5 ευρώ, αντιλαμβάνεστε ότι από την μεριά μας έγινε ότι ήταν δυνατόν να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας. Ο κόσμος είναι κοντά μας και τους ευχαριστώ πολύ. Με αυτές τις τιμές είναι πάρα πολύ σημαντικό ο κόσμος να καταλάβει πως ο Αστέρας είναι δίπλα του και τον θέλουμε κοντά μας.

Θέλω να ευχαριστήσω για την παρουσία του και τον Πατέρα-Αντώνιο από την «Κιβωτό του Κόσμου». Αποφασίσαμε φέτος να δείξουμε και έναν κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς ένα ποσό από τα φετινά εισιτήρια διαρκείας θα διατεθεί σε αυτόν τον οργανισμό που κάνει πραγματικά ένα εξαιρετικό έργο. Θέλουμε να σας συγχαρούμε για το σπουδαίο έργο που κάνετε».

«Ευχαριστούμε πολύ τον Αστέρα»

Από την πλευρά του ο Πατέρας-Αντώνιος δήλωσε: «Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της Κιβωτού για την ευαισθησία σας. Να ευχαριστήσω τον Αστέρα Τρίπολης, όλους τους ιθύνοντες της ομάδας για την ευαισθησία σας να στηρίξετε το έργο της Κιβωτό του Κόσμου. Εδώ και 18 χρόνια προσπαθούμε με τη χάρη του Θεού και σε μία δύσκολη περιοχή της Αθήνας να στηρίξουμε την αξιοπρέπεια εκατοντάδων μονογονεικών οικογενειών. Αυτή τη στιγμή έχουμε 400 παιδιά είτε με εισαγγελική εντολή, είτε ορφανά παιδιά, για τα οποία εμείς προσπαθούμε να τα σπουδάσουμε και να έχουν ίσες ευκαιρίες όπως όλα τα παιδιά και αύριο να βγουν στην κοινωνία ως σωστοί πολίτες δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Μεσούσης της κρίσης, η Κιβωτός του Κόσμου διπλασίασε τον πληθυσμό της. Πάρα πολύς κόσμος χτυπάει την πόρτα μας. Δεχόμαστε πλέον παιδιά από όλη την Ελλάδα και αυτή τη στιγμή σε συνολικό αριθμό υποστηρίζουμε 2.500 άτομα. Οι μονογονεικές οικογένειες που βρίσκονται κοντά μας από πολύ δύσκολα περιβάλλοντα. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι της Κιβωτού, καθώς με τη βοήθεια του κόσμου, νοικιάζει 100 μικροδιαμερίσματα, βοηθώντας τη μάνα να μεγαλώσει σωστά το παιδί της.

Πρόσφατα ανοίξαμε ένα παράρτημα στα σύνορα με την Ήπειρο, 900 μέτρα από τα σύνορα, καθώς δημιουργήσαμε ένα γεωργικό σχολείο το οποίο απασχολεί περίπου 30 παιδιά. Είναι η πρώτη χρονιά που λειτουργεί και τα παιδιά έχουν κατεύθυνση προς τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Παιδιά που θα παραμείνουν εκεί και θα δημιουργήσουν τις οικογένειες τους. Ανοίξαμε το δημοτικό σχολείο και το γυμνάσιο που ήταν κλειστά για πολλά χρόνια, δίνοντας έτσι και ζωή σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή.»

Είμαστε μία εθελοντική προσπάθεια, έχουμε περισσότερους από 500 εθελοντές που βοηθάνε με κάθε τρόπο να διαβάσουν τα παιδιά, να τα συνοδεύσουν σε γιατρούς ή να τα πάνε στα σχολεία τους. Σε αυτή την μεγάλη οικογένεια έρχεται να προστεθεί ο Αστέρας Τρίπολης και πραγματικά αυτό μας συγκινεί πολύ και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Ευχόμαστε ο Αστέρας να μείνει για πάρα πολλά χρόνια στην Α’ Εθνική και να κάνει πολλές-πολλές νίκες.»

Κλείνοντας την φετινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, ο γενικός διευθυντής του Αστέρα Δημήτρης Μποροβήλος δήλωσε από την πλευρά του: «Να καλωσορίσω και εγώ από την πλευρά μου τον Πατέρα-Αντώνιο και να τονίσω πώς ο Αστέρας κάνει κάθε χρόνο φιλανθρωπικό έργο, ωστόσο δεν ήταν ανακοινώσιμο με αυστηρές εντολές των κ.κ. Μπάκου, Καυμενάκη.

Τώρα κρίναμε να το βγάλουμε προς τα έξω, με αφορμή τη συνεργασία με την Κιβωτό του Κόσμου, πιστεύοντας πώς ωρίμασε ο καιρός και το ποδόσφαιρο να δείχνει στην κοινωνία την επιστροφή στις ανθρώπινες αξίες.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, φέτος είναι ακόμα χαμηλότερες σε τμήματα της Θύρας 1. Όλες οι άλλες τιμές είναι ίδιες. Δίνουμε σε πάνω από 600 παιδιά εισιτήρια με 10 ευρώ»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα