Τον χαβά του ο Μπαλοτέλι

Τον χαβά του ο Μπαλοτέλι

Μάκης Σταθάτος
Τον χαβά του ο Μπαλοτέλι

bet365

Η Ιταλία πήρε πρόωρα τον δρόμο της επιστροφής από την Βραζιλία, με τον Μάριο Μπαλοτέλι να μην πτοείται και τόσο από τον αποκλεισμό της χώρας του.

Ο «σούπερ Μάριο», ο οποίος έκανε άνω κάτω τα αποδυτήρια της ομάδας του στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ουρουγουάη, εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με νέο λουκ, καθώς πρώτα φρόντισε να περάσει από το κομμωτήριο.

Ο επιθετικός της Μίλαν ήταν απομακρυσμένος από τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, ακόμα και στο αεροπλάνο προτίμησε να κάθεται πιο μακριά, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του. Οι υπόλοιποι Ιταλοί διεθνείς κάθισαν μαζί με τις συζύγους και τις συντρόφους τους σε ένα διαφορετικό τμήμα από τον Μπαλοτέλι.

«Είμαι λυπημένος, θυμωμένος και απογοητευμένος με τον εαυτό μου για τις επιδόσεις μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο», έγραψε στο twitter για να συνεχίσει: «Αλλά αν θέλετε ρίξτε όλο το φταίξιμο πάνω μου, μόνο και μόνο επειδή έδωσα τα πάντα για την Εθνική και δεν έκανα τίποτα λάθος από πλευράς συμπεριφοράς, έτσι ώστε να ψάχνετε για μία ακόμα δικαιολογία. Έχω ήσυχη την συνείδησή μου και είμαι έτοιμος να συνεχίσω με ψηλά το κεφάλι».

Πάντως, το κλίμα στο εσωτερικό της Εθνικής Ιταλίας δεν έχει καταλαγιάσει και οι παίκτες δεν ήθελαν να μιλήσουν στους δημοσιογράφους.

 

Τελευταία Νέα