Ρομπέρτο Κάρλος: «Η Ελλάδα έκανε πάρτι»!

Ρομπέρτο Κάρλος: «Η Ελλάδα έκανε πάρτι»!

Gazzetta team
Ρομπέρτο Κάρλος: «Η Ελλάδα έκανε πάρτι»!

bet365

Ο Ρομπέρτο Κάρλος το είχε προβλέψει πριν το ματς της Εθνικής ομάδας ότι η Ελλάδα θα περάσει στους «16» και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως η «γαλανόλευκη» έκανε... πάρτι κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν τεχνικός της τουρκικής Σίβασπορ, που σχολιάζει από τη Βραζιλία τα ματς του Μουντιάλ για λογαριασμό της Globo δήλωσε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της Εθνικής με τους Ιβοριανούς στο «Goal» ότι η Ελλάδα θα κερδίσει και θα προκριθεί, με το συγκρότημα του Σάντος να τον δικαιώνει.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρομπέρτο Κάρλος είπε πως: «Η Ελλάδα είναι έξυπνη ομάδα. Είχα πει ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση του Σαμαρά που είναι βαρόμετρο για την ελληνική ομάδα και πράγματι όλα κρίθηκαν από αυτόν».

Σχετικά με το ματς κόντρα στην Κόστα Ρίκα, ανέφερε ότι: «Θα είναι δύσκολο ματς, δύσκολο σε προβλέψεις. Η Ελλάδα έκανε ένα... πάρτι και ίσως να κάνει κι άλλο...».

Αναφορικά με το φαβορί για τον τίτλο δήλωσε: «Θα είναι ένα Μουντιάλ που θα διακριθούν οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Θα συμβεί εδώ ό,τι συμβαίνει με τις ευρωπαϊκές ομάδες όταν το Παγκόσμιο Κύπελλο γίνεται στην Ευρώπη».

Όσο για την κριτική που ασκείται στην εθνική Βραζιλίας: «Πάντα αυτό συμβαίνει. Όσο η ομάδα κερδίζει τόσο αυξάνονται οι κριτικές. Είναι ανεξήγητο. Εγώ πιστεύω ότι η Βραζιλία παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίξει ακόμα καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην επίμαχη φάση για την οποία τον θυμούνται όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού, το χέρι που είχε κάνει στο ματς με τη Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ τον Οκτώβριο του 1999: «Δεν τη θυμάμαι καλά. Εμείς οι Βραζιλιάνοι έχουμε γρήγορη σκέψη...», σημείωσε με νόημα.

 

Τελευταία Νέα