«Κοντά σε Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός» (vids)

«Κοντά σε Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Κοντά σε Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός» (vids)

bet365

Τον Τζίμι Ντουρμάζ στέλνουν στον Ολυμπιακό οι Σουηδοί, τονίζοντας πως η Γκεντσλέρ είναι σε επαφές με τους Πειραιώτες. «Θέλω Τσάμπιονς Λιγκ», τονίζει ο 25χρονος διεθνής εξτρέμ.

O Ντουρμάζ σύμφωνα με τους Σουηδούς είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό από την Γκεντσλέρ. Μεταξύ άλλων τονίζεται πως οι δύο πλευρές είναι σε επαφές, που έχουν μπει σε πολύ καλό δρόμο φέρνοντας τον διεθνή χαφ πιο κοντά στο Λιμάνι. Εκτός από τους Πειραιώτες για τον ποδοσφαιριστή έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Γαλατά, Μπεσίκτας, Φενέρ και Κασίμπασα όμως βάσει των συγκεκριμένων πηγών ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον πρώτο λόγο. Η Γκεντσλέρ ζητά 4 - 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται και ως δεξί και ως αριστερό χαφ αλλά και ως επιτελικός.

Ο Ντουρμάζ αμείβεται στην Τουρκία με 550.000 ευρώ ενώ στην Ελλάδα και τον πειραϊκό σύλλογο θα έχει ετήσιο συμβόλαιο λίγο πιο πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Στην Τουρκία από την άλλη θεωρούν σχεδόν σίγουρο πως ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στην Γκεντσλέρ. Ο ίδιος ξεκαθάρισε από μέρους πως «θέλω Τσάμπιονς Λιγκ. Έχω εναλλακτικές αυτήν την στιγμή για την επόμενη χρονιά. Έχω στα χέρια μου προτάσεις και από Τουρκία και από άλλες χώρες. Αυτό που θέλω απ' όλα είναι να βρεθώ σε ομάδα που μετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση». Από μεριάς των ερυθρόλευκων έχει προκύψει πως όντως ο Τζίμι Ντουρμάζ τους απασχολεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα