Mundial 2014: Η πτήση των 2,5 εκατ. ευρώ

Mundial 2014: Η πτήση των 2,5 εκατ. ευρώ

Mundial 2014: Η πτήση των 2,5 εκατ. ευρώ

bet365

Η κυβέρνηση της Γκάνας θα στείλει αεροπορικώς και σε μετρητά τα πριμ των διεθνών για την παρουσία τους στο Μουντιάλ. Οι Γκανέζοι είχαν απειλήσει με αποχή από τις προπονήσεις.

Οι Γκανέζοι διεθνείς είχαν απειλήσει ότι θα απείχαν από τις προπονήσεις, επειδή δεν τους είχε δοθεί το πριμ παρουσίας στο Μουντιάλ. Αμέσως η κυβέρνηση της χώρας κινητοποιήθηκε και σύντομα οι τσέπες των Γκίαν, Ασαμόα, Αγιού και των συμπαικτών τους θα ξεχειλίσουν χρήμα. Μάλιστα δεν θα γεμίσουν απ' ευθείας οι τραπεζικοί λογαριασμοί των παικτών, αλλά κυριολεκτικά οι τσέπες τους. Βλέπετε τα 2,5 εκατ. ευρώ που θα λάβουν οι διεθνείς, θα ταξιδέψουν πολύ σύντομα ως μετρητά αεροπορικώς. Αυτό διαβεβαίωσε ο Yπουργός αθλητισμού της Γκάνας, Γιόζεφ Γιάμιν, ο οποίος θα συνοδεύσει ο ίδιος τα χρήματα στο υπερατλαντικό ταξίδι.

«Oι παίκτες ζήτησαν να πληρωθούν με μετρητό. Έπρεπε να κάνουμε μία μεγάλη κινητοποίηση για να βάλουμε τα χρήματα στο αεροπλάνο. Πρόκειται για ποσό πάνω από 3 εκατ. δολάρια», είπε ο Γιάμιν. Στην συνέντευξη Τύπου της ομάδας πάντως επικράτησε ένας μίνι... πανικός για το θέμα. Οι παίκτες απαιτούσαν να έρθουν άμεσα τα χρήματα με τον Κριστιάν Ατσού να επισημαίνει μετά από σχετική ερώτηση πως «έχουμε τις τσάντες μας να τα βάλουμε». Όσο για τον προπονητή; O Ακβάσι Άπια αφού ξέσπασε σε γέλια με τις ερωτήσεις που του έγιναν τόνισε: «Οι παίκτες μου θα με... σκοτώσουν εάν αποκαλύψω το ποσό που έχουν ζητήσει».

 

Τελευταία Νέα