Ο Παπασταθόπουλος... δεν είδε το πέναλτι!

Ο Παπασταθόπουλος... δεν είδε το πέναλτι!

bet365

Τη στιγμή που ο Γιώργος Σαμαράς ετοιμαζόταν να εκτελέσει το πέναλτι για την Εθνική, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν άντεξε να δει την εκτέλεση του «Sam» έχοντας γυρίσει πλάτη!

Πρόκειται αναμφίβολα για μία ιδιαίτερα ψυχοφθόρο διαδικασία. Το ματς βρισκόταν στο 91' και σε ένα μόνο σουτ κρινόταν η πρόκριση της Ελλάδας στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Τέτοιες στιγμές το μόνο που χρειάζεται είναι «κρύο» αίμα κι ο Γιώργος Σαμαράς έδειξε για μία ακόμα φορά ότι το έχει. Έστησε τη μπάλα απέναντι από τον Μπαρί, την έστειλε στο βάθος της εστίας των Ιβοριανών και παράλληλα την Ελλάδα στον... έβδομο ουρανό. Υπήρχε πάντως και κάποιος που δεν άντεξε να δει την εκτέλεση του «Sam» κι αυτός ήταν ο Σωκράτης Παπσταθόπουλος. Ο στόπερ της Ντόρτμουντ, είχε κλείσει τα μάτια του, αλλά η συνέχεια τον βρήκε κι αυτόν ένα... κουβάρι με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα