Ιαπωνία - Κολομβία 1-4 (vid)

Ιαπωνία - Κολομβία 1-4 (vid)

bet365

Η Κολομβία των πολλών αλλαγών έκανε το χρέος της κόντρα στην Ιαπωνία (4-1) και έδωσε στην Ελλάδα τη δυνατότητα να περάσει στους «16» του Mundial.

Σε ένα ματς που είχε σούπερ ενδιαφέρον για την Εθνική μας ομάδα, η Κολομβία μάς έκανε τη χάρη και νίκησε την Ιαπωνία με 4-1 αν και παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές. Οι Καφετέρος έκλεισαν τον όμιλο κάνοντας 3 νίκες ενώ ο προπονητής τους, Χοσέ Πέκερμαν έφτασε τα 8 ματς Mundial χωρίς να χάσει. Πρωταγωνιστής ήταν ο Τζέιμς Ροδρίγες που σκόραρε ξανά και έδωσε σύο ασίστ, ενώ δύο φορές σκόραρε ο Τζάκσον Μαρτίνες, που πήρε φανέλα βασικού. Ο Φαρίντ Μοντραγκόν μπήκε αλλαγή στο 85' και σε ηλικία 43 ετών έγινε ο γηραιότερος παίκτης που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

MVP: Τζάκσον Μαρτίνες. Πήρε φανέλα βασικού από τον Πέκερμαν που έκανε αρκετές αλλαγές και έδειξε στον προπονητή του ότι είναι σε καλή κατάσταση ενόψει των νοκ άουτ αγώνων. Εκπληκτικός και ο Τζέιμς Ροδρίγες που μπήκε στο ημίχρονο και σε 45 λεπτά πρόλαβε να βάλει ένα γκολ και να δώσει δύο ασίστ.

POINT: Το γκολ που πέτυχε στο 55' η Κολομβία. Οι Ιάπωνες τα είχαν δώσει όλα στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους για να ισοφαρίσουν, όμως όταν ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, τα πόδια τους «κόπηκαν» αμέσως με το πρώτο γκολ του Τζάκσον Μαρτίνες, ο οποίος τους έδειξε ότι δεν πρόκειται να κάνουν νίκη.

STAT ATTACK: 52 χρόνια και 14 αγώνες περίμεναν οι Κολομβιανοί για να πάρουν το δεύτερο πέναλτι σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Επιβεβαιώθηκε ότι η Κολομβία είναι μακράν η καλύτερη ομάδα του γκρουπ στο οποίο συμμετείχε και η Εθνική μας. Χωρίς Φαλκάο η ομάδα του Πέκερμαν ήταν μία κλάση πάνω από τις υπόλοιπες και αυτό φάνηκε και από το ότι τα «δεύτερα» έκαναν πλάκα κόντρα στους Ιάπωνες που καίγονταν για τη νίκη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ιαπωνία (Αλμπέρτο Τζακερόνι): Καβασίμα, Ουτσίντα, Γιοσίντα, Ναγκατόμο, Οκαζάκι (69' Κακιτάνι), Καγκάβα (85' Κιγιοτάκε), Οκούμπο, Αογιάμα (62' Γιαμαγκούτσι), Χόντα, Κόνο, Χασέμπε.

Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα (85' Μοντραγκόν), Αρίας, Αρμέρο, Κουαδράδο (46' Καρμπονέρο), Γκουαρίν, Μεχία, Μπαλάντα, Ράμος, Κιντέρο (46' Τζέιμς Ροδρίγες), Μαρτίνες, Βαλδές.

Ο... ΑΛΛΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: Καφετέρος να τους... πιεις στο ποτήρι

Η PHOTO TOY ΑΓΩΝΑ: Ο Μάριο Γιέπες έφτασε τις 100 συμμετοχές με την Ακτή Ελεφαντοστού και οι Κουαδράδο και Αρμέρο το πανηγύρισαν

 

Τελευταία Νέα