Προχωράει για Νιάνγκ ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Προχωράει για Νιάνγκ ο Ολυμπιακός

bet365

Από μεριάς Ολυμπιακού προκύπτει πως ο Εμπαγιέ Νιάγκ και αρέσει και απασχολεί, όπερ σημαίνει πως οι επαφές έχουν ξεκινήσει.

Οι Πειραιώτες όπως όλα δείχνουν θα ασχοληθούν ιδιαίτερα σοβαρά με τον Εμπαγιέ Νιάνγκ. Από πλευράς του Ολυμπιακού εκείνο που ανακύπτει είναι πως ο νεαρός και χαρισματικός Γάλλος της Μίλαν και αρέσει και απασχολεί αρκετά. Οι Ιταλοί και οι Γάλλοι από την άλλη ειδικά τα τελευταία 24ωρα επιμένουν για τα καλά για διαρκείς επαφές των Πειραιωτών με την Μίλαν για τον παίκτη. Οι «ροσονέρι» θέλουν 5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη ωστόσο στο... τραπέζι θα πέσει και το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς. Ο Ολυμπιακός όμως με βάση το γεγονός πως ο Εμπαγιέ Νιάγκ είναι μικρός σε ηλικία και εξελίξιμος θα σκεφτεί σοβαρά και την πιθανότητα αγοράς του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα