Mundial 2014: Κανονικά Μπόατενγκ, Κεντίρα
Μπόατενγκ και Κεντίρα αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού από το παιχνίδι με την Γκάνα, όμως το ιατρικό τιμ της Γερμανίας έδωσε το ΟΚ και οι δυο τους προπονήθηκαν κανονικά σήμερα (23/06). Έτσι, υπολογίζονται για το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με τις ΗΠΑ, που θα κρίνει και την πρώτη θέση.
«Θέλουμε να κερδίσουμε και θα παίξουμε για τη νίκη», σχολίασε ο βοηθός του Λεβ, Χάνζι Φλικ για το γεγονός ότι με ισοπαλία αμφότερες οι ομάδες παίρνουν την πρόκριση και οι Γερμανοί την πρωτιά. Τέλος, όλα δείχνουν ότι ο Λαμ θα διατηρήσει τη θέση του στη μεσαία γραμμή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
