Ρονάλντο: «Δεν είμαστε TOP ομάδα!»

Ρονάλντο: «Δεν είμαστε TOP ομάδα!»

Ρονάλντο: «Δεν είμαστε TOP ομάδα!»

bet365

Ο Κριστιάνο αφού απάντησε στους επικριτές του: « Θα μπορούσα να το παίξω τραυματίας και να αποφύγω το Μουντιάλ», παραδέχτηκε ότι η Πορτογαλία δεν είναι μεταξύ των κορυφαίων.

Τον έχουν κατηγορήσει ότι δεν έχει βοηθήσει όσο θα μπορούσε την χώρα του. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ήταν γνωστό ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξίδευε στη Βραζιλία με τραυματισμένο γόνατο (τενοντίτιδα), κάτι που τον ταλαιπωρούσε από το φινάλε της σεζόν. Κατά συνέπεια είναι μάλλον άδικη η κριτική που του ασκείται, κάτι που έσπευσε να καταδείξει και ο ίδιος, έχοντας διάθεση για αλήθειες μετά το 2-2 με τις Η.Π.Α.:

«Για μένα θα ήταν πραγματικά πολύ εύκολο να μην έρθω στο Μουντιάλ και να μείνω με το όμορφο φινάλε της χρονιάς και το Champions League. Αντιθέτως, αν και τραυματίας, έκανα μεγάλη προσπάθεια, όπως κάνω πάντα, ώστε να δώσω τα πάντα για την Εθνική«, ήταν το πρώτο σκέλος των δηλώσεων του, για να συνεχίσει με την ωμή πραγματικότητα αναφορικά με τις δυνατότητες της Πορτογαλίας:

«Εχουμε καλή ομάδα, αλλά οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές. Αυτή τη στιγμή δεν βρισκόμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες. Δεν ήρθαμε στο Μουντιάλ ως φαβορί για την κατάκτηση του. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν καλύτερες ομάδες από εμάς. Επίσης είχαμε τις ατυχίες με τον Πέπε και τον Κοεντράο και αυτό μας έκανε ακόμα λιγότερο ανταγωνιστικούς».

 

Τελευταία Νέα