Το γκολ του Μέσι άξιζε... 380 χιλ. δολάρια!

Το γκολ του Μέσι άξιζε... 380 χιλ. δολάρια!

Το γκολ του Μέσι άξιζε... 380 χιλ. δολάρια!

bet365

Το γκολ του Μέσι στο 91' απέναντι στο Ιράν έκανε ευτυχισμένους εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά πολύ περισσότερο έναν συγκεκριμένο, που εμφανίζεται να πόνταρε 350 χιλ. δολάρια για να βγάλει κέρδος 30 χιλ.!

Η «αλμπισελέστε» έφτασε μία ανάσα από ένα απίστευτο κάζο απέναντι στο Ιράν, αλλά εκείνος που έβγαλε τα... κάστανα από τη φωτιά ήταν για μία ακόμα φορά ο μάγος της Μπάρτσα. Με ένα φανταστικό αριστερό πλασέ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα εκεί που... δεν πιάνεται και χάρισε τη νίκη στην Αργεντινή.

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου ωστόσο εκείνη την ώρα μάλλον ήταν κάποιος που είχε ποντάρει μία ολόκληρη περιουσία στη νίκη των Αργεντινών. Συγκεκριμένα στη φωτογραφία που κάνει το γύρω του διαδικτύου σε θέμα που ανέδειξε το «ESPN» εμφανίζεται να έχει παίξει δύο δελτία συνολικής αξίας 350 χιλ. δολαρίων (230+120) στο «Tuscany Casino» του Λας Βέγκας, για να βγάλει καθαρό κέρδος 30 χιλ. δολάρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα