Η έξοδος των διεθνών και το happy birthday στον «Κατσούρ» (vids)

Η έξοδος των διεθνών και το happy birthday στον «Κατσούρ» (vids)

Η έξοδος των διεθνών και το happy birthday στον «Κατσούρ» (vids)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ευχάριστο μπρέικ για τους διεθνείς στο Αρακαζού, καθώς είχαν την ευκαιρία για πρώτη φορά να δειπνήσουν εκτός ξενοδοχείου, σε μία παραδοσιακή churrascaria της πόλης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος

Η αποστολή έφτασε με το πούλμαν στο εστιατόριο κι αμέσως δεκάδες Βραζιλιάνοι το περικύκλωσαν για να βγάλουν μία φωτογραφία την ομάδα. Κατά τη διάρκεια μάλιστα του φαγητού οι διεθνείς δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν και τη νίκη της Νιγηρίας επί της Βοσνίας.

Το πρόσωπο της βραδιάς ωστόσο δεν ήταν άλλος από τον Κώστα Κατσουράνη, που γιόρταζε τα 35α γενέθλιά του και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η καθιερωμένη τούρτα, Το... κλου ωστόσο της βραδιάς ήταν η στιγμή που οι σερβιτόροι του εστιατορίου τραγούδησαν στον υπαρχηγό της Εθνικής το happy birthday στα πορτογαλικά μέσα σε αποθέωση απ' όλη την ομάδα. Κατά την αποχώρηση δε της Εθνικής, συγκεντρώθηκε και πάλι κόσμος γύρω από το πούλμαν.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα