Mundial 2014: Μένει ο Χόντσον
Η Αγγλία βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι εκτός Μουντιάλ, όμως η ομοσπονδία συνεχίζει να στηρίζει τον Ρόι Χόντσον. Όπως δήλωσε ο πρόεδρός της, έχει ήδη ζητηθεί από τον Άγγλο τεχνικό να παραμείνει στο πόστο του μέχρι το 2016, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.
«Στηρίζουμε τον Ρόι Χόντσον και του ζητήσαμε να μείνει. Δεν βλέπουμε θετικά στο να αλλάξουμε προπονητή. Πιστεύουμε ότι ο Ρόι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα στο Euro το 2016», σχολίασε ο Ντάικ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
