Κονέ: «Δώσαμε και την ψυχή μας» (vid)

Gazzetta team
Κονέ: «Δώσαμε και την ψυχή μας» (vid)

bet365

Στα ψυχικά αποθέματα που είχε η Εθνική ομάδα, από τη στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες, στάθηκε ο Παναγιώτης Κονέ.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ιαπωνία, από τη στιγμή που η Ελλάδα έπαιζε για 55 λεπτά με παίκτη λιγότερο, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κονέ με δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ.

«Ξέραμε οτι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την Ιαπωνία, που είναι μία εξαιρετική ομάδα, με καλού παίκτες, που έχει κατοχή της μπάλας. Μέχρι το 35 σταθήκαμε καλά, παίζαμε με αντεπιθέσεις και κάναμε 2-3 ευκαιρίες», είπε αρχικά ο αρχηγός της Μπολόνια και συνέχισε: «Από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Κώστας, δώσαμε και την ψυχή μας για το θετικό αποτέλεσμα».

Όσο για τις ευκαιρίες που είχε η Εθνική, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα; «Είχαμε ευκαιρίες από στημένες φάσεις. Ξέραμε οτι είμαστε καλοί στις φάσεις με στημένη την μπάλα. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά είναι σημαντικό οτι πήραμε το αποτέλεσμα αυτό, από τη στιγμή που για 55 λεπτά παίζαμε με παίκτη λιγότερο».

Τέλος, αναφορικά με το ματς με την Ακτή, είπε: «Θα προετοιμαστούμε, τις 5 ημέρες που ακολουθούν όσο καλύτερα γίνεται, ξέροντας οτι πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

 

Τελευταία Νέα