Ασταμάτητη η Καλλονή πήρε και Πιπίνη!

Φώτης Καρακούσης
Ασταμάτητη η Καλλονή πήρε και Πιπίνη!

bet365

Ημέρα μεταγραφών της Καλλονής με τους νησιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση και του Χρήστου Πιπίνη. Συνολικά τέσσερις οι κινήσεις σήμερα, με τους Χουάνμα, Μίνγκα και Δαύκο να είναι οι άλλοι τρεις.

Όχι απλά γερά, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι η Καλλονή. Οι νησιώτες κατάφεραν να κάνουν δικούς τους τέσσερις παίκτες με τον τελευταίο να είναι ο Χρήστος Πιπίνης. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για την απόκτηση του έμπειρου αριστερού μπακ έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Πιπίνη για τον επόμενο χρόνο.

Ο Χρήστος Πιπίνης γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Νοεμβρίου του 1984 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Tην περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο κυπριακό πρωτάθλημα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ».

Πριν τον Πιπίνη, η Καλλονή είχε ανακοινώσει τον Χρήστο Μίνγκα, τον Κώστα Δαύκο και τον Χουάνμα,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα