Κόβατς: «Τελικός με Μεξικό»

Gazzetta team
Κόβατς: «Τελικός με Μεξικό»

bet365

Ο Νίκο Κόβατς χαρακτήρισε «τελικό» το παιχνίδι με το Μεξικό για τους Κροάτες, κάνοντας λόγο για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Ο τεχνικός της "χρβάτσκα" επισήμανε πως η ομάδα του μπορούσε να σημειώσει κι άλλα γκολ κόντρα στο Καμερούν, ενώ έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο των Μεξικανών, απέναντι στους οποίους θα ψάξει την πρόκριση η ομάδα του την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

«Δεν πιάσαμε το “πικ” της απόδοσής μας στο πρώτο δεκάλεπτο και το Καμερούν έκανε μερικές φάσεις. Αλλά μετά βρήκαμε τον ρυθμό μας. Ο Όλιτς σκόραρε και αυτό άνοιξε το παιχνίδι μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κι άλλα γκολ», ανέφερε αρχικά ο Κόβατς και πρόσθεσε:

«Το παιχνίδι κόντρα στο Μεξικό θα είναι σαν τελικός. Πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί μας περιμένει ένας δύσκολος αντίπαλος. Οι Μεξικανοί είναι δυνατοί, όπως και εμείς. Επίσης είναι πατριώτες, σαν εμάς, και έχουν πολύ καλό ομαδικό πνεύμα. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο με πολύ πίεση. Είναι καλοί στην επίθεση άλλα έχουν αδυναμίες στην άμυνα, όπως μας έδειξε η Βραζιλία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα