Μένει Ολυμπιακό ο Εντινγκά

Μένει Ολυμπιακό ο Εντινγκά

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Στην Ελλάδα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Εντινγκά καθώς φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία για νέο δανεισμό του από τη Μονακό.

Όπως γράφει η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», ο Κονγκολέζος μέσος θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα των «ερυθρολεύκων» και τη νέα σεζόν και το αργότερο ως την επόμενη εβδομάδα θα έχει τελειώσει το θέμα.

Ο 26χρονος άσος που έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Μονακό, θα ανανεώσει τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό για άλλον έναν χρόνο, όμως πλέον με άλλη πολύ πιο χαμηλή οψιόν αγοράς, που σημαίνει ότι αν θελήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας να τον αγοράσουν, δεν θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο ίδιος ο παίκτης από τη στιγμή που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ, θέλει να μείνει στην Ελλάδα, κάνοντας ουσιαστικά μια τριετή συμφωνία, αφού η οψιόν αγοράς θα είναι αρκετά χαμηλή, στα επίπεδα του Ολυμπιακού.

Επιπλέον, ο Εντινγκά περιμένει απάντηση από την γαλλική Πολιτεία, στο αίτημα που έχει κάνει να αποκτήσει γαλλική υπηκόοτητα. Αυτό σημαίνει ότι θα παίζει σαν κοινοτικός στον Ολυμπιακό, παίζοντας σημαντικό ρόλο στο μεταγραφικό πλάνο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα