Πάει Μπεσίκτας ο Μήτρογλου!

Μιχάλης Στεφάνου
Πάει Μπεσίκτας ο Μήτρογλου!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr από την Τουρκία, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ετοιμάζει βαλίτσες για την γειτονική χώρα.

Η Φούλαμ ξόδεψε τον περασμένο Ιανουάριο 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό, όμως είδε την επένδυσή της να μην αποφέρει καρπούς. Ο Κώστας Μήτρογλου δεν κατάφερε στο πρώτο του εξάμηνο στην Αγγλία να δείξει έστω μέρος από τις δυνατότητές του και ο υποβιβασμός των Λονδρέζων τον έφερε στην πόρτα της εξόδου.

Το μπάτζετ της ομάδας ενόψει της ερχόμενης σεζόν στην Τσάμπιονσιπ θα μειωθεί πολύ όπως είναι φυσικό, με τον προπονητή της Φούλαμ Φέλιξ Μάγκατ να προχωράει σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Μία από αυτές έχει να κάνει με την απομάκρυνση τον Μήτρογλου. Ο Έλληνας διεθνής δεν υπολογίζεται και αναζητείται τρόπος να μετακομίσει σε άλλη ομάδα, έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Κάπου εδώ μπαίνει στην υπόθεση η Μπεσίκτας, η οποία αναζητεί τον αντικαταστάτη του Ούγκο Αλμέιδα. O τεχνικός των Τούρκων Σλάβεν Μπίλιτς, ο οποίος συνεργάζεται με τον ίδιο μάνατζερ με τον Μήτρογλου, αποφάσισε να φέρει πρώην ερυθρόλευκο στην Κωνσταντινούπολη και έριξε το όνομά του στο τραπέζι της διοίκησης. Χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Sabah” έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Μήτρογλου, απ' ότι φαίνεται, όμως, η υπόθεση έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr από την γειτονική χώρα, οι συζητήσεις της Μπεσίκτας με τόσο με την Φούλαμ όσο και με τον Μήτρογλου βρίσκονται σε επίπεδο συμφωνίας, η οποία αναμένεται να κλείσει άμεσα και ο παίκτης να μετακομίσει στη γειτονική χώρα! Το deal -εφόσον ολοκληρωθεί- θα κοστίσει περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ στην Μπεσίκτας και θα αφορά τον δανεισμό του Μήτρογλου για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα