Επιμένει για ΑΕΚ ο Τζιμπούρ

Επιμένει για ΑΕΚ ο Τζιμπούρ

Gazzetta team
Επιμένει για ΑΕΚ ο Τζιμπούρ

bet365

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ συνεχίζει πιστεύει ότι θα μείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και... βλέπει ΑΕΚ.

Μπορεί η Ένωση να ψάχνεται εναγωνίως για επιθετικό, ωστόσο στο «κάδρο» εξακολουθεί να βρίσκεται και η περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός στράικερ πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο σημαντικό αγκάθι παραμένει το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο ίδιος πάντως εμφανίζεται να τονίζει στο περιβάλλον του ότι θα αποδεσμευτεί από την αγγλική ομάδα και θα έρθει να συζητήσει με τους «κιτρινόμαυρους» σύμφωνα με τη «Live Sport», ενώ φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση κατοικίας στην Αθήνα. Η Νότιγχαμ από την πλευρά της μπορεί να μην τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά όπως φαίνεται, τουλάχιστον στα βασικά της πλάνα, αλλά από τη στιγμή που έδωσε περί τα 1,8 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει τον περασμένο Γενάρη από τον Ολυμπιακό, φαντάζει δύσκολο να συναινέσει στη λύση του συμβολαίου του χωρίς αντίτιμο.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα στο Νησί πάντως ότι είναι δανεικός από τους Πειραιώτες, στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι δεν ισχύει αυτό, ενώ τους έχει διαβεβαιώσει σχετικά και ο Τζιμπούρ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα