Ώρα... ανασύνταξης στην Εθνική (vids)

Ώρα... ανασύνταξης στην Εθνική (vids)

Ώρα... ανασύνταξης στην Εθνική (vids)

bet365

Την αναμέτρηση με την Κολομβία επιθυμούν να ξεχάσουν όσο τίποτα άλλο στην Εθνική μας ομάδα, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον «τελικό» με την Ιαπωνία. Δείτε βίντεο από το gazzetta.gr. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κώστας Σωτηρόπουλος

Ο Φερνάντο Σάντος προτίμησε να ξεκουράσει τους παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί απέναντι στην Κολομβία στην σημερινή προπόνηση που διεξήχθη στο Αρακαζού. Οι 10 από τους 11 που επιλέχθηκαν για την αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης (πλην του Ορέστη Καρνέζη) πραγματοποίησαν χαλάρωμα, αφού προτιμήθηκε να μην καταπονηθούν περαιτέρω.

Στον αντίποδα, τα υπόλοιπα μέλη της 23αδας προπονήθηκαν κανονικά. Το τελείωμα των φάσεων, το οποίο αποδείχθηκε το μελανό σημείο στην εμφάνιση της «γαλανόλευκης» κόντρα στην Κολομβία, δουλεύτηκε για αρκετή ώρα, όπως και η κυκλοφορία της μπάλας.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το νοσοκομείο του Αρακαζού για να επανεκτιμηθεί η φλεγμονή στο δεξί του μάτι και οι οδηγίες των γιατρών ήταν «τρεις μέρες εκτός προπονήσεων».

Όσον αφορά το αυριανό πρόγραμμα της ομάδας, αυτό περιλαμβάνει συνέντευξη Τύπου των Βύντρα και Καπίνο (ή Γλύκου) στις 13.30 στο ξενοδοχείο της ομάδας και προπόνηση στις 17.30.

 

Τελευταία Νέα