Η ΑΕΚ έγινε ξανά ΠΑΕ και ΚΑΕ

Η ΑΕΚ έγινε ξανά ΠΑΕ και ΚΑΕ

Gazzetta team
Η ΑΕΚ έγινε ξανά ΠΑΕ και ΚΑΕ

bet365

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ, όπου αποφασίστηκε η σύσταση των νέων ΠΑΕ και ΚΑΕ. Συγκεκριμένα σε λιγότερο από δέκα λεπτά ορίστηκαν οι δύο επιτροπές που θα αναλάβουν από αύριο να τρέξουν τις διαδικασίες.

Η ΓΣ διεξήχθη στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Διασποράς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και στη συνέχεια προέκυψε η επιτροπή ποδοσφαίρου, την οποία αποτελούν οι Ασλανίδης, Αγγελόπουλος, Ανατολιωτάκης, Σκρέκης και Γαντζούλας.

Όσον αφορά την επιτροπή μπάσκετ θα την αποτελούν οι Αλεξίου, Κοτσάτος, Κατσαδήμας, Μπέρκοβιτς, Αγγελόπουλος και Βάσσιος. Πλέον, η τακτική Γενική Συνέλευση αναμένεται να γίνει ως τις 10 Ιουλίου και μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για την σύσταση της νέας ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης ο Βαγγέλης Ασλανίδης, που είναι το φαβορί για να αναλάβει πρόεδρος της ΠΑΕ, έκανε δηλώσεις και είπε τα εξής.

Για την σημασία της σημερινής ΓΣ όσον αφορά την σύσταση της νέας ΠΑΕ: «Είναι πολύ σημαντικό και καθοριστικό το βήμα που έγινε σήμερα. Με αρχή αυτό το βήμα θα ήθελα να παρακαλέσω όλη την οικογένεια της ΑΕΚ να τηρήσουμε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι η ΑΕΚ να βγει έξω από οποιαδήποτε κομματική, ιδεολογική τοποθέτηση που μπορεί να έχει ο καθένας μας. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλα και είναι έξω από οποιαδήποτε κομματική, ιδεολογική τοποθέτηση που έχει ο κάθε οπαδός ή φίλαθλος της. Το δεύτερο πράγμα που θα ήθελα να παρακαλέσω την ΑΕΚτζήδικη οικογένεια ότι σε αυτή τη φάση που ξαναγινόμαστε η πραγματική ΑΕΚ θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να χτίσουμε την καινούρια ΑΕΚ και αντιπαρέλθουμε τα όποια εμπόδια θα μπορούσαν να μας βάλουν αυτοί των οποίων αμφισβητούμε την κυριαρχία».

Για το αν θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ: «Αυτό είναι κάτι το οποίο θα το αποφασίσει η επιτροπή η οποία θα τρέξει τις υποθέσεις αυτές και θα απαντηθεί πολύ σύντομα. Θα ανοίξει μια καινούρια εποχή για την ΑΕΚ, θα ανοίξει μια εποχή χτισίματος, αναδημιουργίας, αναγέννησης και όλα θα πάνε καλά. Να είναι όλοι οι ΑΕΚτζήδες σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την επόμενη ημέρα της Ερασιτεχνικής: «Η επόμενη ημέρα της Ερασιτεχνικής ξεκίνησε φουριόζικη θα έλεγα αλλά κατά την διαδρομή της παρότι είχαμε αγωνιστικά επιτυχίες, τα οικονομικά προβλήματα σε κάποια σημεία μας υπερκέρασαν. Θεωρώ ότι το κομβικό κομμάτι της Ερασιτεχνικής θα είναι το εξής: όταν το ποδόσφαιρο πάει καλά, γιατί το ποδόσφαιρο είναι εκείνο το οποίο θα δώσει χρήματα σε όλα τα τμήματα, η Ερασιτεχνική θα πάρει τα χρήματα που δικαιούται και θα καλύψει τις όποιες οικονομικές της δυσκολίες. Το καινούριο πλάνο θα φτιαχτεί όταν θα δούμε ποια χρήματα έχουμε λαμβάνειν και πως αυτά θα επιμεριστούν και ποιος άνθρωπος θα τα επιμερίσει και όλα τα σχετικά».

Για το πότε θα υπάρχουν οι εξελίξεις για την σύσταση των νέων ΠΑΕ και ΚΑΕ: «Θεωρώ ότι σύντομα θα συσταθεί το καινούριο διοικητικό συμβούλιο, θεωρώ ότι οι Ενωσίτες θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ότι μετά το πέρας του καλοκαιριού τα πράγματα θα μπαίνουν ένα - ένα στην θέση τους. Υπομονή και αγάπη στο όλον ΑΕΚ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα