Mundial 2014: Ο Φύσσας... θυμάται (vid)

Mundial 2014: Ο Φύσσας... θυμάται (vid)

Νίκος Ρόλλας
Mundial 2014: Ο Φύσσας... θυμάται (vid)

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας γύρισε το χρόνο δέκα χρόνια πίσω, στα γενέθλιά του, τον Ιούνιο του 2004, ανήμερα της νίκης με την Πορτογαλία.

Τα προ δεκαετίας γενέθλια του Τάκη Φύσσα, θα του μείνουν αξέχαστα... Ο λόγος; Το γεγονός οτι συνοδεύτηκαν με την τεράστια νίκη της Ελλάδας επί της Πορτογαλίας με 2-1 στην πρεμιέρα του Euro.

Ο τεχνικός διευθυντής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, γύρισε το χρόνο στο 2004 και θυμήθηκε στο κανάλι της Εθνικής, τις αναμνήσεις από τότε: «Τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου... Απίστευτη ευκαιρία, απίστευτη χαρά. Συνδυάστηκαν με την πρώτη μας νίκη σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα του του 2004, κόντρα στην οικοδέσποινα Πορτογαλία, σε ένα γήπεδο γεμάτο με Πορτογάλους. Θυμάμαι τα πάντα από εκείνη την ημέρα, πότε πήγαμε στο γήπεδο, πως πήγαμε, τί λέγαμε... Ήταν μια γιορτή. Είχαμε δεχτεί οτι πραγματικά θα το ευχαριστιόμασταν. Είχαμε το άγχος και το στρες του πρώτου παιχνιδιού. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μας έδωσε πολύ αέρα και δύναμη στα πόδια μας...

Μπήκαμε με πολύ αυτοπεποίθηση, παρά το γεγονός οτι όλα ήταν κόντρα επειδή παίζαμε με τους γηπεδούχους. Πανηγυρίσαμε μία μεγάλη νίκη. Θυμάμαι οτι ήμουν στο ντόπινγκ κοντρόλ, με τον Ντέμη και περίμενα πως και πως να φύγω από εκεί για να πάω να το πανηγυρίσω με τους συμπαίκτες μου στο ξενοδοχείο, καθώς είχε φύγει η ομάδα. Μας περίμεναν τα παιδιά και είχαν μία τούρτα γενεθλίων... Θυμάμαι τον Καραγκούνη να διαμαρτύρεται πρώτα παρμεζάνα για τα μακαρόνια του και μετά την τούρτα. Ήταν πολύ ευχάριστες στιγμές. Ήταν καταπληκτικά τα γενέθλια του 2004».

Όσο για το αν νιώθει ως δεύτερη οικογένειά του, απάντησε: «Είναι μεγάλη κουβέντα, γιατί είναι τρομερή αίσθηση να την νιώθει κάποιος οικογένειά του. Νομίζω αυτοί που είναι μακριά από την Εθνική και δεν νιώθουν το δέσιμο και το οικογενειακό κλίμα, χάνουν υπερηφάνεια και τιμή. Το να είσαι μέλος μίας τόσο μεγάλης οικογένειας, μόνο υπερηφάνεια με γεμίζει. Εύχομαι να νιώθω πάντα έτσι. Είτε είμαι στην Εθνική όχι...»

 

Τελευταία Νέα