Παπασταθόπουλος: «Πρόκριση στους 16»

Παπασταθόπουλος: «Πρόκριση στους 16»

Θοδωρής Βασίλης
Παπασταθόπουλος: «Πρόκριση στους 16»

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν είναι αουτσάιντερ στον όμιλο του Μουντιάλ και τόνισε ότι στόχος είναι η πρόκριση στη νοκ άουτ φάση.

«Η Ελλάδα είχε σημαντικές επιτυχίες σε επίπεδο εθνικών ομάδων τόσο σε Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά στην FIFA ο Παπασταθόπουλος για να αναφερθεί στη συνέχεια στην εμπειρία του προηγούμενου Μουντιάλ.

«Έχω ευχάριστες αναμνήσεις από το προηγούμενο τουρνουά. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο και η Ελλάδα νίκησε για πρώτη φορά. Ήμουν πολύ χαρούμενος με τη νίκη αυτή».

Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση. «Προσωπικά θα είμαι πολύ ικανοποιημένος αν δω την ομάδα να προκρίνεται στην φάση των 16. Από κει και πέρα όπως έχουμε δει και πολλές φορές στο παρελθόν, όλα είναι πιθανά».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο 26χρονος άσος αποθέωσε τόσαο τον Γιούργκεν Κλοπ όσο και τον Φερνάντο Σάντος.«Αισθάνομαι τυχερός και χαρούμενος που μπορώ και συνεργάζομαι με δύο εξαιρετικούς προπονητές».

 

Τελευταία Νέα