O Kώστας Κατσουράνης στο gazzetta.gr!

Φώτης Καρακούσης
O Kώστας Κατσουράνης στο gazzetta.gr!

bet365

Η ομοιογένεια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου θα κρίνει πολλά για την πορεία της Εθνικής σύμφωνα με τα όσα τόνισε στο gazzetta.gr ο Κώστας Κατσουράνης, επισημαίνοντας πως οι διεθνείς στην Βραζιλία θα το διασκεδάσουν και όπου βγει.

Όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να καταφέρει να συμμετάσχει σε ένα Μουντιάλ με την Εθνική του ομάδα. Ο Κώστας Κατσουράνης έχει πραγματοποιήσει και αυτό, αλλά και τα περισσότερα όνειρά του και το Σάββατο το απόγευμα θα βρεθεί στο Μπέλο Οριζόντε στην χώρα του ποδοσφαίρου, την Βραζιλία δίνοντας το παρών σε ένα δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Εθνική μας βρίσκεται στον όμιλο με την Κολομβία (η πρώτη αντίπαλος), την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία, με τον έμπειρο μέσο που πολλές φορές παίζει στο κέντρο της άμυνας, να μιλάει στο gazzetta.gr και να λέει μεταξύ άλλων πως τόσο αυτός, όσο και οι συμπαίκτες του βρίσκονται στην χώρα της σάμπας και του καφέ για να διασκεδάσουν την συμμετοχή τους και όπου βγει. Δεν είναι άλλωστε και λίγο πράγμα για τον καθένα να βρεθεί σε αυτή την μεγάλη γιορτή.

Όσον αφορά το... όπλο που θα πρέπει να έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο υπαρχηγός της Εθνικής ανέφερε πως αυτό θα είναι η ομοιογένεια τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και όσο περισσότερη υπάρχει, τόσο καλύτερα θα πάει και η ομάδα στην Βραζιλία. Για τον όμιλο ο Κατσουράνης είπε πως η Κολομβία είναι λίγο πιο μπροστά, ενώ συνολικά για το Μουντιάλ έχρισε φαβορί την Ισπανία.

Κώστα η Εθνική βρίσκεται στην μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στην Βραζιλία. Τι περιμένετε εσείς ως παίκτες από την συμμετοχή σας στο Μουντιάλ;

«Εμείς θέλουμε να το διασκεδάσουμε και θα δούμε που θα βγει».

Ο δικός σου προσωπικός στόχος για την συγκεκριμένη διοργάνωση ποιος είναι;

«Δεν υπάρχει κάποιος στόχος. Στόχος είναι να είμαστε σε όλες τις γιορτές να το διασκεδάσουμε και θα δούμε που θα πάει. Δεν υπάρχει στόχος προσωπικός, αλλά ομαδικός».

Ο όμιλος θεωρείται και είναι ισορροπημένος, υπάρχει κάποια ομάδα που θεωρείς φαβορί;

«Θεωρώ πως και οι τρεις είναι πολύ καλές ομάδες και συνολικά δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Αν θα ήταν βάλουμε μία θα έβαζα την Κολομβία».

Στο Μουντιάλ είναι δεδομένο πως θα βρεθούν οι καλύτερες ομάδες του κόσμου και είναι λογικό να υπάρχει και το ανάλογο σασπένς. Υπάρχει ωστόσο φαβορί για εσένα και γιατί;

«Προσωπικά αν ήταν να πω μια ομάδα φαβορί, αυτή θα ήταν Ισπανία γιατί θεωρώ πως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, ενώ έχει και τους καλύτερους ποδοσφαιριστές».

Εσείς ως παίκτες όπως είπες δεν περιμένετε τίποτα και πως θα πάτε να διασκεδάσετε και όπου βγει. Ο κόσμος τι θα πρέπει να περιμένει από την συμμετοχή της ομάδας στην Βραζιλία;

«Ο κόσμος που θα έρθει εκεί θα πρέπει να το διασκεδάσει γιατί θα έρθει σε μία μεγάλη διοργάνωση. Εμείς από την πλευρά μας ξέρουμε πως θα μας δώσει μεγάλη ώθηση όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις που έχει βρεθεί δίπλα μας».

Ο εφικτός στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση;

«Θεωρώ πως δεν πρέπει να βάζουμε στόχους. Αν πάμε να το διασκεδάσουμε και αφού έχουμε δώσει τα πάντα και έχουμε διασκεδάσει θα δούμε που θα έχουμε φτάσει. Θα πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Που θα στηριχθεί η Εθνική στα δύσκολα αυτά παιχνίδια;

«Πιστεύω πως υπάρχουν δύο κομμάτια. Το ένα είναι το πόσο φρέσκοι θα είμαστε στους αγώνες και σε τι κατάσταση θα βρεθούμε όλοι οι παίκτες. Το άλλο είναι η ομοιογένεια εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου. Όσο περισσότερη έχουμε, τόσο καλύτερα θα πάμε».

 

Τελευταία Νέα