Συνάντηση Ολυμπιακού για Φινμπόγκασον

Συνάντηση Ολυμπιακού για Φινμπόγκασον

Gazzetta team
Συνάντηση Ολυμπιακού για Φινμπόγκασον

bet365

Οι εκπρόσωποι του Άλφρεντ Φινμπόγκασον φέρονται να βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν από λίγες ημέρες κι εκεί αποφασίστηκε να ανέβει κι άλλο η προσφορά των Πειραιωτών.

Ο Ισλανδός στράικερ αποτελεί τον Νο1 στόχο των πρωταθλητών για την κορυφή της επίθεσής τους και συνεχίζουν τις προσπάθειές για να βρουν τη «χρυσή τομή» με τη Χέρενφεν. Σημαντική εξέλιξη μάλιστα στην υπόθεση, είναι η έλευση των εκπροσώπων του παίκτη στη χώρα μας το περασμένο Σάββατο.

Μάλιστα μετέβησαν στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και στη συνάντηση που υπήρξε, αποφασίστηκε να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά του ο Ολυμπιακούς προς την ολλανδική ομάδα για να ολοκληρωθεί το deal όπως αναφέρει ο «Γαύρος». Παρ' ό,τι δε η Χέρενφεν αποδεικνύεται πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις, υπάρχει όπως όλα δείχνουν αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα