Κοσμίδης: «Κανονικά το μπαράζ»

Gazzetta team
Κοσμίδης: «Κανονικά το μπαράζ»

bet365

Ξεκάθαρος πως το μπαράζ ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ξάνθη θα γίνει κανονικά, ήταν με δηλώσεις του ο Πιέρ Κοσμίδης.

Κανονικά αναμένεται να ξεκινήσει ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Ολυμπιακό Βόλου, παρά τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Άρη το βράδυ της Τρίτης. Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Σούπερ Λιγκ, Πιέρ Κοσμίδης, μίλησε στον Arena FM και τόνισε πως οι ζημιές θα έχουν αποκατασταθεί και το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στο «Κλ. Βικελίδης» στις 20.30.

«Ενημερωθήκαμε για τις ζημιές και αυτό που ξέρω είναι πως ο αγώνας θα γίνει κανονικά. Θα γίνουν όλες οι ενέργειες να αποκαταστηθούν οι ζημιές και θα έχουν γίνει όλα ώστε να μην υπάρχει κανένα θέμα με την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Το ζητούμενο είναι να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος και εμείς προχωρούμε με γνώμονα πως ο αγώνας θα γίνει την ώρα που ήταν να γίνει φυσικά στο ίδιο γήπεδο. Στο επόμενο δίωρο σύμφωνα με τους αρμόδιους θα έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές ώστε να προχωρήσουμε στον αγώνα στις 20:30 το απόγευμα», ήταν τα λόγια του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα