Ανακοινώνεται άμεσα ο Γκαζαριάν

Ανακοινώνεται άμεσα ο Γκαζαριάν

Δημήτρης Τομαράς
Ανακοινώνεται άμεσα ο Γκαζαριάν

bet365

Θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί επισήμως από τον Ολυμπιακό ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Ποιά άλλη ομάδα τον ήθελε προ ημερών.

Ο Αρμένιος διεθνής άσος είναι από το μεσημέρι της Τρίτης σε ελληνικό έδαφος και το απόγευμα πέρασε τον απαιτούμενο πρώτο κύκλο των ιατρικών του εξετάσεων. Καλώς εχόντων των πραγμάτων αυτές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη προκειμένου να μπει στην τελική της ευθεία η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Είναι δεδομένο πάντως πως ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν θα ανακοινωθεί άμεσα από τους ερυθρόλευκους καθώς ουσιαστικά τα έχει βρει σε όλα για συμβόλαιο τριών ετών.

Αφότου ανακοινωθεί την Τετάρτη θα κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις. Επιπλέον επρόκειτο να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Είναι ο δεύτερος παίκτης που φέρνει στην Ελλάδα ο Μίνο Ραϊόλα μετά τον Πατίμ Κασάμι ενώ ο πασίγνωστος και πολύ ισχυρός ατζέντης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό και για άλλους παίκτες. Για την απόκτηση του Γκαζαριάν ενδιαφερόταν προ ημερών η ρωσική Άκμαρ Περμ. Μάλιστα εμφανιζόταν να είχε κάνει και προχωρημένες επαφές όμως από την στιγμή που ανέκυψε ο Ολυμπιακός ο ποδοσφαιριστής άλλαξε γνώμη.

* Από μεριάς του Ολυμπιακού ανακύπτει πως δεν υφίσταται κανένα ενδιαφέρον ούτε για τον Νίνκοβιτς ούτε για αρκετά άλλα ονόματα που έχουν δει αυτό το διήμερο το φως της δημοσιότητας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα