Tέλος ο Σίλντενφελντ από τον Παναθηναϊκό

Tέλος ο Σίλντενφελντ από τον Παναθηναϊκό

Tέλος ο Σίλντενφελντ από τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και ήδη οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κροάτη στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε τον διεθνή κεντρικό αμυντικό να παραμείνει στο ρόστερ του, καθώς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την Ντιναμό Μόσχας. Όμως, οι Ρώσοι παρότι είχαν ενημερώσει επισήμως το τριφύλλι πως δεν υπολογίζουν στο Σίλντενφελντ, τώρα άλλαξαν τα πλάνα τους.

Ο προπονητής της Ντιναμό δεν υπολόγιζε τον «Σίφο», όμως, τώρα ζητάει να μην αφεθεί ελεύθερος ένας διεθνής παίκτης προτού αξιολογηθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και έτσι ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κροάτη έπειτα από την αρνητική τροπή που πήρε το θέμα.

Οπως είναι λογικό στο πράσινο στρατόπεδο δεν μπορούν να περιμένουν τους Ρώσους και στρέφονται σε άλλες λύσεις για τη θέση του στόπερ με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού, Νίκο Νταμπίζα να έχει ήδη στα χέρια του μια λίστα με κεντρικούς αμυντικούς και ξεκινάει άμεσα τις επαφές μαζί τους.

Σε περίπτωση που οι άνθρωποι της Ντιναμό Μόσχας αλλάξουν άποψη και ο Παναθηναϊκός δεν έχει κλείσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού, τότε είναι πιθανόν να πέσει και πάλι στο τραπέζι το όνομα του Σίλντενφελντ με τις πιθανότητες να μην είναι πάντως υπέρ και φαίνεται πως η υπόθεση έχει τελειώσει οριστικά.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι Μοσχοβίτες είχαν στείλει στον Παναθηναϊκό μέχρι και τις δόσεις της μελλοντικής συμφωνίας με τη σημείωση πως μόλις επιστρέψει ο πρόεδρος της Ντιναμό από τις διακοπές του θα μπουν και οι υπογραφές. Οπως όλα δείχνουν, πρόκειται για εσωτερικό θέμα των Ρώσων και διαφωνία του προπονητή τους με τον τεχνικό διευθυντή τους.

Ο Παναθηναϊκός είχε δώσει στην Ντιναμό Μόσχας τελεσίγραφο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας και αυτό εξέπνευσε με αποτέλεσμα οι Ρώσοι σε νέα επαφή να ζητούν χρόνο, όμως, οι πράσινοι κοιτάνε πλέον αλλού...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα