Οι ευχές του Τοροσίδη στην Ξάνθη

Gazzetta team
Οι ευχές του Τοροσίδη στην Ξάνθη

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης βρίσκεται στην Βραζιλία μαζί με την Εθνική ομάδα, όμως δεν ξέχασε την αγαπημένη του Ξάνθη και ευχήθηκε όλα να πάνε καλά στο μαράζ της Τετάρτης.

Ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για την ομάδα που τον ανέδειξε, την Ξάνθη, ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο μπακ της Εθνικής, από την Βραζιλία που βρίσκεται, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον ύμνο της Ξάνθης γράφοντας και ένα μικρό σχόλιο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει πως και ο ίδιος θα είναι... μαζί με όλους τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Χαρακτηριστικά έγραψε στο facebook:

«Μεθαύριο η ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μας, η Σκόντα Ξάνθη,ο ΑΟΞ μας, δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της τελευταίας 25ετιας...

Παρότι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά η καρδιά μου θα είναι μαζί της!!

Ελπίζω οι συμπατριώτες μου Ξανθιώτες να δώσουν το βροντερό "παρών" στο Κλεάνθης Βικελίδης, υποστηρίζοντας την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας, όπως πάντα, μέσα στα πλαίσια του Fair Play.

Καλή μας Επιτυχία!!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα