Ιταλία – Φλουμινένσε 5-3

Ιταλία – Φλουμινένσε 5-3

Gazzetta team
Ιταλία – Φλουμινένσε 5-3

bet365

Ο Ιμόμπιλε έκανε χατ τρικ και μοίρασε δύο ασίστ στον Ινσίνιε για την Ιταλία, που επιβλήθηκε 5-3 της Φλουμινένσε.

Η προετοιμασία της Ιταλίας συνεχίζεται στη Βραζιλία, με τους ατζούρι να παίζουν φιλικό με την Φλουμιμένσε και να κερδίζουν 5-3, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Ιμόμπιλε. Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ – πλέον – έκανε χατ, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ στον Ινσίνιε, που ήταν ο άλλος σκόρερ των Ιταλών.

Οι φάσεις ήταν λιγοστές στο ξεκίνημα, με τις ομάδες να μην βρίσκουν ρυθμό. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και οι Βραζιλιάνοι κατάφερναν με ευκολία να αμυνθούν στις επιθέσεις των φιλοξενούμενων. Όλα αυτά μέχρι το 23’, όταν από το… πουθενά η Ιταλία πήρε το προβάδισμα. Ο Ιμόμπιλε έδωσε έτοιμο γκολ στον Ινσίνιε και εκείνος δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το 0-1.

Μόλις 2’ αργότερα, όμως, ήρθε η ισοφάριση. Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Τσικίνιο έκανε το 1-1, για να σκοράρουν ξανά οι Ιταλοί μετά από 6’. Αυτή τη φορά ο Ινσίνιε εκτέλεσε το φάουλ και ο Ιμόμπιλε με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-2. Ξανά, όμως, το προβάδισμα της Ιταλίας δεν κράτησε και πολύ. Στιγμές αργότερα ο Καρλίνιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Περίν, για να κάνει το 2-2, που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Ο ρυθμός ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος και οι ευκαιρίες άρχισαν να χάνονται από το ξεκίνημα. Μέσα σε 2’ και 19’’ μάλιστα οι Ιταλοί κατάφεραν να πετύχουν 3 γκολ! Αρχικά, ο Ιμόμπιλε έκανε το 2-3, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Φελίπε στο σουτ του Τσέρτσι στο 53’, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα έκανε και το 2-4 με ωραία ατομική προσπάθεια.

Οι Ιταλοί δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 55’ ο Ινσίνιε μετά από ασίστ του Ιμπόμπιλε έκανε και το 2-5! Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ματέους στο 65’ για το 3-5. Οι πολλές αλλαγές επηρέασαν για λίγο τον ρυθμό, με τις ομάδες να χάνουν και άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος.

Ιταλία (Τσέζαρε Πραντέλι): Περίν (61’ Μιράντε), Αμπάτε (61’ Ντε Σίλιο), Παλέτα (61’ Μπονούτσι), Ρανόκια (61’ Μπαρτσάλι), Νταρμιάν, Ακουιλάνι (61’ Πίρλο), Τιάγκο Μότα (‘ Ντε Ρόσι), Παρόλο (73’ Καντρέβα), Τσέρτσι (61’ Κασάνο), Ιμόμπιλε (61’ Μπαλοτέλι), Ινσίνιε (61’ Μαρκίζιο)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα