Ό,τι υπήρχε το κατέκτησε η ΑΕΛ

Ό,τι υπήρχε το κατέκτησε η ΑΕΛ

Gazzetta team
Ό,τι υπήρχε το κατέκτησε η ΑΕΛ

bet365

Μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γ' Εθνικής η Λάρισα συνέχισε την φετινή της επέλαση κατακτώντας και το Super Cup Ερασιτεχνών επικρατώντας του Πανερυθραϊκού με 2-1.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το... αγροτικό της στην Γ' Εθνική η Λάρισα. Οι «βυσσινί» κατάφεραν να κατακτήσουν όλα τα τρόπαια και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετείχαν. Έτσι μετά το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Football League και το Κύπελλο Γ' Εθνικής, έκαναν δικό τους και το Super Cup Ερασιτεχνών επικρατώντας στον τελικό του Πανερυθραϊκού με 2-1 στην παράταση.

Ο τελικός διεξήχθη στην Άμφισσα, με τους Λαρισαίους να ανοίγουν το σκορ στο 66' με τον Μουσινάκη. Ο Πανερυθραϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τσίπρα στις; καθυστερήσεις για να έρθει ο Τσεμπερίδης στο 99', να διαμορφώσει το τελικό 2-1 και να δώσει και αυτό το τρόπαιο στην ΑΕΛ.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Γλύνος (111' Παπαδόπουλος), Γκριτζάς, Αδρακτάς, Γκόλιας, Χατζής, Κοπάνης, Μίκος (71' Γιαννόπουλος), Τσίπρας, Αντωνιάδης, Παπαθανασίου (79' Μπαστέας).

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Αραμπατζής, Σιάκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (62' Μπουσινάκης), Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Πατινιώτης, Γαρυφαλλόπουλος (76' Σαββίδης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα