Μαραντόνα: «Φύγετε όλοι από την FIFA»

Μαραντόνα: «Φύγετε όλοι από την FIFA»

Μαραντόνα: «Φύγετε όλοι από την FIFA»

bet365

Παραμονές της έναρξης του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν είχε κανένα πρόβλημα να πει την άποψη του για την FIFA.

Ο «Ντιεγκίτο» έχει επιτεθεί πολλές φορές σε αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο και το ίδιο κάνει και τώρα, ειδικά μετά τις υποψίες για διαφθορά στη FIFA του Ζεπ Μπλάτερ και για «περίεργη» ψηφοφορία για το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

«Πρέπει να τα παρατήσουν, να αφήσουν το ποδόσφαιρο. Η διαφθορά έχει μπει στα γραφεία της FIFA, έχει μπει στους ανθρώπους της, οι οποίοι έχουν γίνει δισεκατομμυριούχοι λόγω του ποδοσφαίρου. Αμφιβάλω αν ο Μπλάτερ έχει κλωτσήσει μπάλα έστω μια φορά στη ζωή του. Ελέγχουν το ποδόσφαιρο, ελέγχουν ανθρώπους... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν φεύγουν. Να τα παρατήσουν όλα, να πάρουν τα λεφτά τους και να πάνε να κάνουν ό,τι θέλουν, αφήνοντας το ποδόσφαιρο σε ανθρώπους που έχουν παίξει μπάλα και το αγαπάνε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα