Διαθέσιμα τα εισιτήρια της Ξάνθης

Νίκος Τσιώκος
Διαθέσιμα τα εισιτήρια της Ξάνθης

bet365

Από σήμερα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου για τους φιλάθλους της Ξάνθης.

Η Ξάνθη δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν την προσεχή Τετάρτη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, που θα κρίνει το μέλλον της στη Σούπερ Λίγκα. Σε αυτή την προσπάθεια οι ακρίτες θέλουν να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο, με τη διάθεση των εισιτηρίων να ξεκινάει από σήμερα, όπως ανακοίνωσε η Σκόντα. Η τιμή έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ θα διαθέσει λεωφορεία για τη μεταφορά των οπαδών της στη Θεσσαλονίκη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

H ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει ότι από σήμερα ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι μπαράζ της Τετάρτης (20:30) μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της SKODA ΞΑΝΘΗ που θα γίνει στο «Κλ. Βικελίδης» στη Θεσσαλονίκη.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τις 11:00 έως τις 21:00 από τα γραφεία των συνδεσμιακών φιλάθλων XANTHIFANS και από την Τρίτη 10/06/14 και από τις 11:00 - 21:00 από τα παρακάτω σημεία πώλησης:

- Κεντρική πλατεία καφέ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΝ (πρώην FRESHco)

- Καφενείο ΑΨΥΧΟΥ (απέναντι από το Διοικητήριο)

- Λογιστικό Γραφείο Μπερμπέρογλου (Μιχ. Καραολή 41, έναντι Εμπορικού Κέντρου)

- Γραφεία ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, Πηγάδια.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 €.

Για τους φιλάθλους της ομάδας μας εκτός Ξάνθης θα υπάρξει ανοικτό ταμείο έξω από το γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» την Τετάρτη 11/06/14 (Οδός Παπαναστασίου, ώρα 18:30).

Υπενθυμίζεται ότι στην Αφετηρία των Αστικών Λεωφορείων (πίσω από τη Δημοτική Αγορά) θα υπάρχουν λεωφορεία την Τετάρτη 11/06 για την μετακίνηση των φιλάθλων στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» με ώρα αναχώρησης 15:30 έως 16:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση με λεωφορεία είναι η επίδειξη του εισιτηρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα