Τζέραρντ: «Ο Καπέλο δεν με πίστευε»

Τζέραρντ: «Ο Καπέλο δεν με πίστευε»

Τζέραρντ: «Ο Καπέλο δεν με πίστευε»

bet365

Ετοιμος για το Μουντιάλ δηλώνει ο Στίβεν Τζέραρντ, τονίζοντας ότι με τον Ρόι Χόντσον νιώθει πολύ καλύτερα σε σχέση με το πώς ήταν επί Φάμπιο Καπέλο.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας περιμένει την έναρξη των αγώνων στο παγκόσμιο κύπελλο αλλά ήδη νιώθει καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο Μουντιάλ. Ο λόγος, όπως είπε ο ίδιος, το γεγονός ότι ο Χόντσον τον εμπιστεύεται περισσότερο από ό,τι ο Καπέλο.

«Ο Καπέλο δεν με πίστευε σαν πρώτο αρχηγό του ενώ ο Ρόι το κάνει. Δεν ξέρω γιατί γινόταν αυτό. Νομίζω πως με πίστευε ως παίκτη, με εκτιμούσε αλλά δεν με ήθελε για πρώτο αρχηγό. Υπήρχε ο Ρίο Φέρντιναντ ή ο Τζον Τέρι και ίσως ο Καπέλο πίστευε ότι αυτοί μπορούσαν να δώσουν κάτι περισσότερο από μένα. Τώρα, όμως, με τον Ρόι είμαι ο πρώτος αρχηγός και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση» είπε ο Τζέραρντ, συμπληρώνοντας ότι «ακόμη κι αν δεν ήμουν ο πρώτος αρχηγός θα μπορούσα να βοηθήσω τους νεαρούς συμπαίκτες. Παρά το γεγονός ότι έχω το περιβραχιόνιο, πάντως, θέλω σαν ηγετικές μορφές τους Λάμπαρντ και Ρούνεϊ, αν και προτιμώ να είμαι αρχηγός και όχι υπαρχηγός».

 

Τελευταία Νέα