«Χτυπάει» Βινίσιους ο Παναθηναϊκός

«Χτυπάει» Βινίσιους ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
«Χτυπάει» Βινίσιους ο Παναθηναϊκός

bet365

Πρόταση από τον Παναθηναϊκό φέρεται να έχει ο στόπερ της Μπράγκα, Πάουλο Βινίσιους κι ο Βραζιλιάνος εμφανίζεται έτοιμος να πει το «ναι».

Οι «πράσινοι» ψάχνονται για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής και φαίνεται ότι κατέληξαν στον εκλεκτό. Ο λόγος για τον Βινίσιους της Μπράγκα όπως αναφέρει το «Goal», έχοντας ήδη κάνει κρούση στον παίκτη που μένει ελεύθερος. Αυτός μάλιστα φέρεται να είναι κι ο λόγος που ο παίκτης απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της πορτογαλικής ομάδας, αφού ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να του προσφέρει περί τις 200 χιλ. ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο κι ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως είναι έτοιμος να τη δεχτεί.

Στη Μπράγκα του άλλοτε άσου του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο άλλωστε ο Βινίσιους δεν θα προοριζόταν για βασικός και γι' αυτό τον λόγο δεν υπήρχε κατά τους Πορτογάλους η δυνατότητα να του προσφερθεί συμβόλαιο μεγαλύτερο των 120 χιλ. ευρώ ετησίως. Πρόκειται πάντως για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στα άκρα, τελειώνοντας τη σεζόν με 10 συμμετοχές ( 8 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) κι ένα γκολ, αλλά προηγουμένως είχε «γεμάτες» χρονιές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα