Έμεινε στον Εργοτέλη ο Κούτρης

Gazzetta team
Έμεινε στον Εργοτέλη ο Κούτρης

bet365

Παίκτης του Εργοτέλη για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Λεονάρντο Κούτρης με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο Κούτρη έως τις 30/06/2017. Το νέο συμβόλαιο του διεθνή με τη Νέων μεσοεπιθετικού υπεγράφη σήμερα (το προηγούμενο έληγε στις 31/12/2015)».

«Πολύ χαρούμενος που έμεινα»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέφερε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή νέου συμβολαίου με την ομάδα, που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αποκόμισα εμπειρίες, που θα με βοηθήσουν να παρουσιαστώ καλύτερος τη νέα χρονιά και να ενισχύσω τον Εργοτέλη όσο περισσότερο μπορώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα