Βλέπουν και Μόρα στον ΠΑΟΚ

Βλέπουν και Μόρα στον ΠΑΟΚ

Βλέπουν και Μόρα στον ΠΑΟΚ

bet365

Στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta κοιτάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα. Ο διεθνής αμυντικός που μένει ελεύθερος από την Βερόνα θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Δικέφαλο θέλουν να εκμεταλλεύτουν αυτό το θέμα.

Στην αναζήτηση ενός Έλληνα κεντρικού αμυντικού βρίσκονται στον ΠΑΟΚ με τον Στέλιο Μαλεζά να είναι ψηλά στην λίστα. Τις τελευταίες ώρες ήρθε να προστεθεί και αυτό του Βαγγέλη Μόρα που μένει ελεύθερος από την Ελλάς Βερόνα. Ο διεθνής αμυντικός που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας θέλει να επιστρέψει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος αναζητεί έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό που θα δώσει ταυτόχρονα και ύψος στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα