Με Ρανιέρι η Εθνική!

Με Ρανιέρι η Εθνική!

Με Ρανιέρι η Εθνική!

bet365

Με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στο τιμόνι της συνεχίζει οριστικά η Εθνική ομάδα, αφού οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία και μένουν μόνο τα τυπικά.

Το σίριαλ της διαδοχής του Φερνάντο Σάντος έφτασε όπως φαίνεται στο τέλος του. Η ΕΠΟ κατάφερε να κάνει το μεγάλο κόλπο με τον Ιταλό τεχνικό και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πει το καταρχήν «ναι» στους ανθρώπους της ομοσπονδίας για να αναλάβει το τιμόνι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματός.

Ο Γιώργος Σαρρής βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον άλλοτε τεχνικό των Τσέλσι, Βαλένθια, Γιουβέντους, Ρόμα και Ίντερ μεταξύ άλλων, αλλά για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, θα πρέπει να λυθεί και το συμβόλαιο του με τη Μονακό. Αυτός φαίνεται πως είναι κι ο μοναδικός λόγος που δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για διετές συμβόλαιο ύψους 800 χιλ. ευρώ τον χρόνο, όσο δηλαδή ήταν το «ταβάνι» της ΕΠΟ και το ποσό που είχε προσφέρει ουσιαστικά και στον Φερνάντο Σάντος.

Αυτό που περιμένουν στην ελληνική ομοσπονδία είναι την υπογραφή του 63χρονου τεχνικού σε προσύμφωνο συνεργασίας κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της Τετάρτης, ενώ είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσει κι εκείνος την αποστολή για τη Βραζιλία, ώστε να δει από κοντά την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν πάντως υπάρξει... απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, η ΕΠΟ θα προχωρήσει άμεσα στις άλλες υποθέσεις που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και βρίσκονται εν αναμονή, ώστε να παρουσιάσει τον εκλεκτό στη συνεδρίαση της Πέμπτης.

 

Τελευταία Νέα