Παρανοώ

Παρανοώ

Σταύρος Κόλκας Σταύρος Κόλκας
Παρανοώ

bet365

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για τις σουρεάλ στιγμές του στον ΠΑΟΚ με αφορμή το θέμα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Στο ίδιο ύφος με το προηγούμενο ποστ θα μεταφέρω τις σουρεάλ στιγμές μου στον ΠΑΟΚ. Εδώ και δεκαπέντε μέρες, ίσως και λίγο παραπάνω, περιμένουμε να δούμε αν θα υπογράψει ο Άγγελος Αναστασιάδης ή όχι.

Είχαμε διαβάσει τότε, παλιά, μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ πως Αναστασιάδης και ΠΑΟΚ συμφώνησαν. Ο Σαββίδης ήταν αυτός που έκανε το ντιλ και τα πάντα έδειχναν να είναι διαδικαστικά.

Σου αρέσει, δε σου αρέσει, αυτός είναι, δεν αποφασίζεις εσύ, πρέπει να δεις πως δουλεύει και να τον κρίνεις. Όπως έκανες με όλους τους προπονητές. Έλα όμως που δεκαπέντε μέρες μετά δεν έχει ξεκινήσει να δουλεύει.

Όπως συμβαίνει με πολλές συμφωνίες στην εποχή Σαββίδη, υπάρχει μία κωλυσιεργία βρε αδερφέ. Τίποτα δεν μπορεί να τρέξει στην ώρα του. Από την ανακοίνωση και δύο εβδομάδες μετά, ακόμη περιμένουμε. Το γιατί είναι αυτό που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πρέπει να πας διακοπές ή όχι.

Για να βγει εκείνη η ανακοίνωση, ο Σαββίδης συμφώνησε με τον Αναστασιάδη. Έδωσε προφανώς τις παραμέτρους της συμφωνίας στον Βρύζα και αυτός άρχισε να διαπραγματεύεται με τον νέο προπονητή.

Ο νέος προπονητής και ο Βρύζας όμως δεν τα βρήκανε και τώρα περιμένουν τον Σαββίδη να δώσει τη λύση.

Με λίγα λόγια, ο Βρύζας μιλώντας με τα δεδομένα που του είπε ο Σαββίδης, δεν τα βρήκε με τον Άγγελο που συμφώνησε με τον Σαββίδη. Και τώρα περιμένουμε τον Σαββίδη να δώσει τη λύση, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν. Θα μας χαζέψει αυτός ο ΠΑΟΚ, θα περπατάμε στο δρόμο και θα παραμιλάμε σαν τους χαζούς. Ήδη φαντάζομαι τον εαυτό μου άστεγο, με μούσια, να κάθεται στις στάσεις τον λεωφορείων και να βρίζει αόρατους περαστικούς.

Το πιο παρανοϊκό της όλης ιστορίας, είναι πως όταν θα έρθει κάποτε ο Σαββίδης, μπορεί όντως να διαφωνήσει με τον εαυτό του και να συμφωνήσει με τον Άγγελο, με τον Βρύζα και την Γκοντζάρεβα να βγαίνουν οι μαλάκες της υπόθεσης. Διόλου απίθανο. Σε πρίζα να βρισκόμαστε.

Και άντε μετά να πείσεις τον Άγγελο, πως ο Βρύζας που αναμένεται να συνεργαστεί μαζί του για τα μεταγραφικά τα οποία όντως βρίσκονται σε ένα επίπεδο σχετικά προχωρημένο – όσο προχωρημένο μπορεί να είναι κάτι στην εποχή Σαββίδη – δεν θέλει να τον παραγκωνίσει. Πήγανε του κλείσανε και ξενοδοχείο που συνεδρίασαν οι Μασόνοι για πρώτη φορά. Χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Δεν είμαι καλά, νομίζω πως παρανοώ, συνεχίζω να έχω την αίσθηση πως με τραβάει η κάντιντ κάμερα και πως σύντομα θα πρωταγωνιστήσω σε ένα επεισόδιο της σειράς.

Το καλοκαίρι μπήκε, ο μισός μήνας του καλού εισιτηρίου του Γιουρόπα χάθηκε, για διαρκείας δεν ακούγεται κουβέντα, άλλοι λένε για μειωμένο μπάτζετ, άλλοι πως δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο από τον Σαββίδη. Έχω και ευρωβουλευτή.

Την ίδια στιγμή ο Σαρρής δεν απαντά στο ΚΑΣ για το αν η προσφυγή του ΠΑΟΚ πρέπει να πάει με την εξπρές διαδικασία ή όχι. Συνεχίζει να πουλάει τρέλα, όπως και ο κυρ Σάββας που φιλοξενείται σε τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, Πανελλαδικής εμβέλειας βέβαια και μου δίνει κατευθύνσεις για το πώς πρέπει να λειτουργήσει ο ΠΑΟΚ και τι λάθη έκανε. Αυτή η παραγοντάρα…

ΥΓ Θα ήθελα να διευκρινίσω πως στο προηγούμενο άρθρο μου, που αναφέρθηκα σε μία Κύπρια που κάνει παρτούζες, επειδή θίχτηκαν κάποια παιδιά από το πανέμορφο νησί, πως δεν θεωρώ ότι μόνο οι Κύπριες κάνουν παρτούζες. Σίγουρα και οι δικές μας κάνουν, όπως και όλες οι κοπέλες του πλανήτη που έχουν την κουλτούρα να το κάνουν. Δεν κατηγορώ σίγουρα αυτή την επιλογή, είναι δικαίωμα της καθεμίας να το κάνει. Το μόνο που με οδήγησε να γράψω πως ήταν Κύπρια, ήταν η ιδιαίτερη προφορά στα ουρλιαχτά της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Σταύρος Κόλκας
Σταύρος Κόλκας

O Σταύρος Κόλκας γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου του 1975 στην Φωκίωνος Νέγρη όπου και έζησε με τους γονείς του μέχρι και το 1980 όταν και η μητέρα του Βούλα Σαββίδη αποφάσισε να δώσει βάρος στο παιδί της αφήνοντας στην άκρη την καριέρα της δίπλα στον Μάνο Χατζηδάκη του οποίου ήταν μία εκ των μουσών της (του) τραγουδώντας τα περίφημα Πέριξ, τη νομιμοποίηση ουσιαστικά του ρεμπέτικου τραγουδιού στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του Βαγγέλης οπαδός του ΠΑΟΚ, ο θείος του Αχιλλέας παίκτης του ΠΑΟΚ, στην οικογένεια δεν υπήρχαν περιθώρια να γίνει κάτι άλλο παρά την γέννησή του στην Αθήνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν μία από τις πρώτες λέξεις της ζωής του.
Ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστής τον έπαιρνε στο γήπεδο από μικρός. Έπαιξε στον Παύλο Μελά της Σταυρούπολης από 6 χρονών και μέχρι τα 14 ήταν αρχηγός στο προπαιδικό και το παιδικό. Μετακόμισε ξανά στον Χολαργό, όπου και αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στον τοπικό ΟΦΧ φτάνοντας μέχρι και την αντρική ομάδα. Όμως τον κέρδισε ο χουλιγκανισμός.

Με όνειρό του να γίνει παίκτης ή δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ, τα όσα έπρεπε να στερηθεί για να γίνει το πρώτο δεν ήταν μέσα στις δυνατότητές του. Ακόμη και όταν οι φίλοι του είχαν το μυαλό του στο κοπροσκύλιασμα αυτός πήγε στη σχολή δημοσιογραφίας. Ακολούθησε ο στρατός και μετά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί βοήθησε για να βγει η εφημερίδα της Θύρα 4 της οποίας ήταν μέλος όμως μετά ήρθε η πρώτη ευκαιρία να ασχοληθεί επαγγελματικά. Άνοιξε η εφημερίδα Μέτροσπορτ. Για δύο χρόνια κάθισε σε αυτή όμως ήρθε σε ρήξη με τον διευθυντή της. Ακολούθησε η αθλητική Βορείου Ελλάδος, τα Σπορ του Βορρά, όπως και όλα τα ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μέχρι που εμφανίστηκε η SportDay και το ραδιόφωνό της όπου και ανέδειξε τη δυναμική του.
Του ανήκει ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας που είχε η εφημερίδα Εξέδρα με διευθυντή τον Βασίλη Σαμπράκο, ενώ ήταν και από τους πρώτους ΠΑΟΚτσήδες ρεπόρτερ που ξέφυγαν από τη γραμμή της …συμπρωτεύουσας, της μιζέρια και του παθητικού ρεπορτάζ.
Σήμερα, έχει εμπλοκή στην ιστοσελίδα PAOK24, και συνεργάζεται με τον ραδιοφωνικό σταθμό Libero107,4 της Θεσσαλονίκης στον οποίο έχει ενημερωτική εκπομπή για θέματα του ΠΑΟΚ με συμπαρουσιαστή τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου. Η εκπομπή ξεκινά στις 13.00 για να καταφέρει να ξυπνήσει και ολοκληρώνεται στις 15.00