O Μόρας στο gazzetta.gr για την Εθνική(vid)

O Μόρας στο gazzetta.gr για την Εθνική(vid)

Gazzetta team
O Μόρας στο gazzetta.gr για την Εθνική(vid)

bet365

Ο Βαγγέλης Μόρας μιλάει στο gazzetta.gr για το φιλικό με τη Νιγηρία, τους Έλληνες της Αμερικής, αλλά και την πρεμιέρα του Mundial 2014. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κώστας Σωτηρόπουλος.

Οι Έλληνες της ομογένειας δεν έχουν την τύχη να βλέπουν συχνά την Εθνική οπότε για αυτούς το ματς για τη Νιγηρία έχει ξεχωριστή σημασία. Το gazzetta.gr συνάντησε τον Βαγγέλη Μόρα στη Φιλαδέλφεια με τον διεθνή αμυντικό να μιλάει για το πρώτο φιλικό σε αμερικανικό έδαφος καθώς και για την ετοιμότητα ενόψει Μουντιάλ.

Η Νιγηρία κατά πόσο μοιάζει με την Ακτή Ελεφαντοστού;
Πάνω κάτω η επιλογή αυτής της ομάδας έχει να κάνει με αυτό το σκοπό. Ο τρόπος παιχνιδιού της Νιγηρίας ταιριάζει με της Ακτής Ελεφαντοστού. Είναι ένας φιλικός αγώνας σημαντικός και θέλουμε να βρούμε ρυθμό για την πρεμιέρα του Μουντιάλ με την Κολομβία. Θα δώσουμε βάση και θα δούμε πως είμαστε...

Στο γήπεδο θα είναι χιλιάδες Έλληνες της Αμερικής...
Ξέρουμε πως για κάποιο σκοπό γίνονται αυτά τα παιχνίδια. Είναι χαρά μας που οι Έλληνες θα είναι δίπλα μας αφού δυσκολεύονται και μας βλέπουν από την τηλεόραση. Θα είναι ότι καλύτερο. Είναι φιλικό, αλλά σίγουρα ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση για το παραπάνω. Πρέπει να βρούμε ρυθμό για το πρώτο παιχνίδι αλλά και να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο.

Σε τι επίπεδο τακτικής βρίσκεστε;
Οι προπονήσεις γίνονται για αυτό το λόγο. Υπάρχουν ακόμα μπροστά μας μέρες προετοιμασίας και ότι είναι να δουλέψουμε θα το δουλέψουμε. Στο κομμάτι της τακτικής πάντοτε υπάρχουν βελτιώσεις και εμείς θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς. Θα είμαστε έτοιμοι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα