Τελική ευθεία για Ρανιέρι στην Εθνική

Τελική ευθεία για Ρανιέρι στην Εθνική

Gazzetta team
Τελική ευθεία για Ρανιέρι στην Εθνική

bet365

Η πρόταση της ΕΠΟ στον Κλαούντιο Ρανιέρι για τον πάγκο της Εθνικής έγινε και εγγράφως, με τις τελευταίες επαφές να πραγματοποιούνται σε πολύ καλό κλίμα. Σενάρια για συμφωνία...

Ένα βήμα πιο κοντά φαίνεται πως ήρθε στον πάγκο της «γαλανόλευκης» ο Ιταλός τεχνικός. Η ελληνική ομοσπονδία κατέθεσε κι εγγράφως την πρότασή της στον έμπειρο τεχνικό, προσφέροντάς του περί τις 800 χιλ. ευρώ τον χρόνο, χωρίς τα μπόνους. Στην τελευταία τους επαφή τη Δευτέρα οι δύο πλευρές συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα και φαίνεται ότι επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις της ΕΠΟ για θετική έκβαση της υπόθεσης.

Την ίδια στιγμή πάντως η «Live Sport» κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών, υποστηρίζοντας πως ο Ρανιέρι απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε κι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής αναμένεται να έχει άμεσα στα χέρια του την υπογραφή του Ιταλού για να την παρουσιάσει στη συνεδρίαση της Πέμπτης. Σημειώνεται ωστόσο ότι μέχρι να λήξει κι επίσημα το συμβόλαιο του με τη Μονακό, ήτοι στις 15 Ιουλίου, θα υπογραφεί μόνο προσύμφωνο (πριν την αναχώρηση του κ.Σαρρή για τη Βραζιλία) κι ακολούθως το κανονικό του συμβόλαιο.

 

Τελευταία Νέα