Χωρίς Φαλκάο η Κολομβία!

Χωρίς Φαλκάο η Κολομβία!

bet365

Είναι οριστικό! Ο Ραδαμέλ Φαλκάο δεν βρίσκεται στην 23άδα της εθνικής Κολομβίας για το Μουντιάλ και η Ελλάδα θα έχει έναν... πονοκέφαλο λιγότερο. Τι δήλωσε ο παίκτης...

Ο Χοσέ Πέκερμαν ανακοίνωσε την αποστολή των Κολομβιανών για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της Βραζιλίας και σε αυτήν δεν θα βρίσκεται τελικά το μεγάλο αστέρι της ομάδας του. Ο άσος της Μονακό έκανε αγώνα δρόμου για να επανέλθει μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη, αλλά όπως φάνηκε δεν έφτασε στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Το Παγκόσμιο Κύπελλο χάνει την αίγλη ενός σπουδαίου παίκτη, αλλά το νέο ήταν σίγουρα ευχάριστο για την Ελλάδα, που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της (14/6, 19:00) τους Κολομβιανούς.

Στη συνέντευξη Τύπου πάντως το «παρών» έδωσε και Ο Ραδαμέλ Φαλκάο, που παραδέχτηκε ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος για να παίξει στο Μουντιάλ. «Δεν ήθελα να στερήσω τη θέση σε κάποιον συμπαίκτη μου που θα ήταν 100% έτοιμος. Εγώ ακόμη είχα καιρό μπροστά μου για να φτάσω στο καλύτερο επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης. Αυτή ήταν η πιο λογική απόφαση για μένα», ήταν τα λόγια του διεθνούς φορ.

Δείτε αναλυτικά την 23άδα της Κολομβίας:

Τερματοφύλακες: Οσπίνα, Μοντραγκόν, Βάργκας

Αμυντικοί: Γέπες, Σαπάτα, Αρμέρο, Αρίας, Μπαλάντα, Βαλδές, Ζουνίγα

Μέσοι: Γκουαρίν, Μεχία, Κουαδράδο, Ιμπάρμπο, Ροντρίγκες, Αγιλάρ, Κουιντέρο, Σάντσες, Ραμίρες

Επιθετικοί: Μαρτίνες, Μπάκα, Ράμος, Γκουτιέρες

 

Τελευταία Νέα