Μεγαλώνει η ανησυχία για Κριστιάνο!

Μεγαλώνει η ανησυχία για Κριστιάνο!

Μεγαλώνει η ανησυχία για Κριστιάνο!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι καλά και οι Πορτογάλοι φοβούνται πως μπορεί να μην προλάβει το Μουντιάλ!

Άσχημα είναι τα νέα για την Πορτογαλία, αφού ο μεγάλος αστέρας της ομάδας και κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, Κριστιπάνο Ρονάλντο, παραμένει τραυματίας. Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε και ο Μπέντο, υπάρχει περίπτωση να μην προλάβει το παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία, είδηση που προκάλεσε... σοκ στην Ιβηρική Χερσόνησο. Κι αυτό, γιατί σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος μέχρι της 15 του Ιουνίου, τότε αναμένεται να αντικατασταθεί στην αποστολή και να μείνει εκτός διοργάνωσης!

Ο αρχηγός των Πορτογάλων, είναι λογικό να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, καθώς όλοι περιμένουν από αυτόν να γίνει καλά και να οδηγήσει την ομάδα του σε επιτυχίες. Πιο πολύ από όλους, όμως, θέλει ο ίδιος να γίνει καλά και να διακριθεί. Κάτι που σίγουρα επηρεάζει και την ψυχολογική του κατάσταση, ειδικά όσο βλέπει πως το πρόβλημα στο αριστερό πόδι του δεν περνάει!

«Πρέπει να αφήσουμε τον Κριστιάνο να ηρεμήσει. Έχουμε περιθώριο μέχρι τις 15 του Ιούνη αν χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές στην αποστολή και να αντικαταστήσουμε κάποιον τραυματία, οπότε δεν πρέπει να δημιουργούμε πίεση», είπε ο Μπέντο, που προσπάθησε με τις δηλώσεις του να αποφορτίσει από την πίεση τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Τελευταία Νέα