Πλησιάζει σε Εθνική ο Ρανιέρι

Πλησιάζει σε Εθνική ο Ρανιέρι

Gazzetta team
Πλησιάζει σε Εθνική ο Ρανιέρι

bet365

Τρίωρη συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα είχαν στην Ρώμη οι Ρανιέρι και Σαρρής με τον Ιταλό τεχνικό να ζητά διορία για να απαντήσει αλλά παράλληλα να πλησιάζει στην Εθνική. Το Gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ως το νούμερο 1 φαβορί για την ανάληψη του πάγκου της Εθνικής Ελλάδας προβάλλει Ρανιέρι. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ταξίδεψε αυθημερόν για την Ρώμη την Πέμπτη προκειμένου να κάνει επαφή με τον έμπειρο προπονητή της Μονακό. Η συζήτηση με τον Κλαούντιο Ρανιέρι πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και κράτησε τρεις ώρες.

Το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ μιλάει ιταλικά βοήθησε ακόμα περισσότερο στην συζήτηση και είναι κάτι που εκτιμήθηκε πολύ από την πλευρά του Ρανιέρι, όπως και η κίνηση του ισχυρού άνδρα της Ομοσπονδίας να κάνει ταξίδι στην Ιταλία για να συζητήσει μαζί του. Η διάρκεια της κουβέντας δείχνει ξεκάθαρα πως εκτός από το οικονομικό σκέλος συζητήθηκαν και πολλά άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την Εθνική μας ομάδα.

Ο Ρανιέρι εντυπωσίασε την ελληνική πλευρά με τις γνώσεις του τόσο για το ποδόσφαιρό μας όσο και για παίκτες της ομάδας. Η πρόταση που έχει γίνει προς τον Ρανιέρι είναι για συμβόλαιο με αποδοχές 800.000 ευρώ τον χρόνο. Ο Ιταλός προπονητής ζήτησε διορία πέντε ημερών για να δώσει την τελική του απάντηση με την ΕΠΟ να συζητάει το θέμα του επόμενου προπονητή της Ελλάδας στο Δ.Σ. της ερχόμενης εβδομάδας.

Βέβαια θα πρέπει να βρεθεί και η απαιτούμενη φόρμουλα καθότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μονακό έως τις 15 Ιουλίου. Οπότε το πιο πιθανό είναι να υπογραφεί ένα προσύμφωνο. Εφόσον πάνε όλα κατ' ευχήν και κλείσει ο 62χρονος προπονητής θα βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας για να δει από κοντά τα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ.

 

Τελευταία Νέα