O Oλυμπιακός προχωρά για Κασάμι και Μποτία

O Oλυμπιακός προχωρά για Κασάμι και Μποτία

bet365

O Ολυμπιακός προχωρά όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα Κασάμι με την συμβολή Ραϊόλα. Ενέργειες και για Μποτία της Σεβίλλης. Ως αντί-Φάζιο θέλουν οι Σεβιγιάνοι τον Μανωλά.

Έχοντας στο πλευρό του τον Μίνο Ραϊόλα ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις συζητήσεις του για τον Πατίμ Κασάμι. Ο Ελβετός διεθνής μεσοεπιθετικός αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ισχυρού ατζέντη από τους παίκτες που έχει και είναι νεαρής ηλικίας. Η περίπτωση του Κασάμι δεν είναι -όπως σας έχουμε επισημάνει ξανά- τόσο απλή και εύκολη όμως είναι σχετικά προσιτή για τα δεδομένα των ερυθρόλευκων.

Από μεριάς των Πειραιωτών επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Στον Ολυμπιακό ο παίκτης αρέσει οπότε κινείται προς την ανάλογη κατεύθυνση. Στο Νησί θεωρείται πως είναι πολύ πιθανό να πιάσει Λιμάνι ο Κασάμι, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα τελική συμφωνία. Δεν υφίσταται δεδομένο deal για τον ποδοσφαιριστή. Οι εξελίξεις για το θέμα πρόκειται να δρομολογηθούν από το Σάββατο και μετά ενώ ίσως γίνουν και κουβέντες στην Αθήνα για την περίπτωση του παίκτη.

Δεν αποκλείεται ο ίδιος ο Μίνο Ραϊόλα να έρθει στην Αθήνα την Δευτέρα ή την Τρίτη για να κλείσει θετικά το θέμα αυτό. Παράλληλα όμως υπάρχουν εξελίξεις και από την Ισπανία. Ο Ολυμπιακός εκτός από νεαρούς παίκτες που έχει στα υπ' όψιν του από την ισπανική αγορά (σ.σ. όπως οι Σαούλ και Αγιόθε Πέρεθ για τους οποίους έχετε διαβάσει στο Gazzetta) έχει την διάθεση και την πρόθεση να προχωρήσει δυναμικά για τον Αλμπέρτο Μποτία της Σεβίλλης. Ο σέντερ μπακ που ήταν πέρυσι δανεικός στην Έλτσε αποτελεί έναν εκ των ποδοσφαιριστών της λίστας Μίτσελ.

Εξάλλου οι Σεβιγιάνοι έχουν αρχίσει να ανοίγουν δίαυλο με τους πρωταθλητές λόγω Μανωλά. Άλλωστε θα έχουν δικό τους άνθρωπο το Σάββατο στην Πορτογαλία για να δουν από κοντά τον παίκτη. Η Σεβίλλη προορίζει τον ερυθρόλευκο στόπερ ως αντικαταστάτη του Φεντερίκο Φάζιο που αναμένεται να πουληθεί ιδιαίτερα ακριβά φέτος το καλοκαίρι με την Άρσεναλ να είναι στους συλλόγους που διεκδικούν με αξιώσεις την υπογραφή του παίκτη.

* Μεταγραφικά σενάρια από την Ιταλία υπάρχουν και για τον Δημήτρη Διαμαντάκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα